KUŞADASI SEMBOL TAKSİ DURAĞI'NDAN AÇIKLAMA

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Milletvekili Mustafa Savaş'ın ziyareti esnasında yapılan görüşmede konuşulan konuların yanlış anlaşılması sebebiyle Sembol Taksi Durağı Başkanı Erkan Ertokatlı açıklama yaptı.

KUŞADASI SEMBOL TAKSİ DURAĞI'NDAN AÇIKLAMA

Kuşadası Kamuoyuna;
Kuşadası turizminin temeli olan taşımacılık sektörüne emekleri olan tüm geçmiş yöneticilerimize teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum. 
Göreve başladığı günden itibaren siyasi görüş gözetmeksizin şoför camiasının ve tüm esnafın sorunlarına çözüm bulmuş, gün ve saat farketmeksizin herkesin olduğu gibi yöneticisi olduğum Kuşadası Şoförler ve Otomobilciler Odası ve başkanlığını yapmış olduğum Sembol taksinin de tüm taleplerini yerine getirdiğine bizzat şahidiyim. Kuşadası Belediye Başkanımız Sayın Ömer GÜNEL’den şahsım, durağım ve odamız adına yanlış anlamadan dolayı özür dilerim.
Tüm oda üyelerimiz ve duraklarımız gibi sembol taksi Kuşadası ülkemiz turizmi ve ilçemize güvenilir, ahlaklı ve titiz hizmet etmiş, halkımız tarafından takdir gören ilçemizin güzide duraklarından olan sembol taksimizin bu tür bir olay ile gündeme gelmesi bizleri derinden üzmüştür.
Tasarımı ile ilgi toplayan ve kentimize kazandırılan taksi duraklarının ilkine sahip olmamız, şehrimizde misafir edilen 11 Büyükşehir belediye başkanımızın durağımızda misafir edilmesi, ülkemizde yaşanan deprem felaketinde sivil toplum kuruluşları ile birlikte bölgeye gönderilen yardımlar, yeni yapılan kent meydanında başkanımızın insiyatifi ile 13 araçlık peyzajlı park alanı ile kentimiz meydanına ve durağımıza kaliteli hizmet alanı kazandıran başkanımız ile  adımızın bu tür hizmet ve projelerle anılmamız gerekiyorken bu tür yanlış anlaşılma ile anılmak bizleri derinden üzmüştür.
Sözlerime son vermeden önce başta sayın belediye başkanımız Ömer GÜNEL’den ve tüm kamuoyundan tekrar özür dileriz.

Erkan ERTOKATLI
SEMBOL TAKSİ BAŞKANI

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0