KUŞADASI'NDA BIÇAKLI KAVGA: BİR YARALI!

Kuşadası'nda gece saatlerinde meydana gelen olayda, bir grup genç arasında çıkan kavga sonucunda bir kişi bıçakla yaralandı.

KUŞADASI'NDA BIÇAKLI KAVGA: BİR YARALI!

Olay yerine hızla gelen ambulansla hastaneye kaldırılan yaralı, tedavi altına alındı.

Polis ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda şüpheliler kıskıvrak yakalanırken, bıçakla yaralanan genç saldırganlardan şikayetçi olmayarak serbest bırakıldı.

Olay, dün gece Kaleiçi mevkiinde gerçekleşti. İddiaya göre, daha önceden husumet olduğu belirtilen iki genç, Atatürk Bulvarı üzerinde karşı karşıya geldi.

Aralarında laf atışmalarının yaşandığı gençler arasında aniden bir kavga çıktı. 6-7 kişilik bir grup arasında yaşanan kavgada 21 yaşındaki K.A., bacağından bıçaklanarak yaralandı.

Yaralı genç kanlar içinde yere yığılırken, saldırganlar olay yerinden kaçmayı başardı.

Olayı gören vatandaşlar durumu hemen 112 acil çağrı merkezine bildirdi. Ambulans ekipleri kısa sürede olay yerine ulaşarak yaralı genç K.A.'yı Kuşadası Devlet Hastanesi'ne götürdü.

İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri ise kaçan şüpheliler A.Ö. ve U.T.'yi Kesedağı mevkiinde başarılı bir operasyonla yakaladı.

Ancak, bıçakla yaralanan genç K.A.'nın saldırganlardan herhangi bir şikayeti olmadığı belirtildi. Bu nedenle yapılan sorgulamanın ardından şüpheliler serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0