KUŞADASI'NDA AK PARTİ'NİN İFTAR BULUŞMASINA BÜYÜK İLGİ!

Korumar Otel'de Gerçekleşen İftar Yemeği Siyasi ve İş Dünyasını Bir Araya Getirdi.

KUŞADASI'NDA AK PARTİ'NİN İFTAR BULUŞMASINA BÜYÜK İLGİ!

Mustafa Gökçe: "Kuşadası'nın Sorunlarına Çözüm Biziz"
Kuşadası, AK Parti'nin düzenlediği görkemli bir iftar yemeğiyle siyasi ve sosyal hayatın önemli isimlerini ağırladı. Korumar Otel'de gerçekleştirilen iftara, 27. dönem milletvekili Metin Yavuz, AK Parti İl Başkanı Gökhan Ökten, Cumhur İttifakı'nın adayı Mustafa Gökçe, MHP İlçe Başkanı Murat İnan, yönetim kurulu üyeleri, Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, iş insanları, Cumhur İttifakı meclis üyesi adayları ve partililer yoğun ilgi gösterdi.

AK Parti İlçe Başkanı Fatih Sarıgöz'ün açılış konuşmasının ardından söz alan Cumhur İttifakı adayı Mustafa Gökçe, Kuşadası'nın karşı karşıya olduğu sorunlara dikkat çekti. Gökçe, "Kuşadası'nın her geçen gün artan sorunlarına çözüm olacağız" dedi. Ayrıca, parke şantiyesinin maliyeti ve sonrasında yapılan harcamalar hakkında bilgiler vererek, "Hizmet çağı değil, hezimet çağı yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.
Gökhan Ökten: "Kentini Değil, Kendini Tanıyor"
Gecenin ilerleyen saatlerinde konuşan AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, Aydın'ın yönetim şekli hakkında eleştirilerde bulundu. Aydın'ın 15 yıldır köy gibi yönetildiğini belirten Ökten, Aydın ile Denizli'nin yapılan yatırımlar açısından karşılaştırılmasını yaptı. Denizli'de 27 köprülü kavşak yapılırken Aydın'da bu sayının sadece 3 olduğunu vurgulayan Ökten, "Aydın yönetimi, kentini değil, kendini tanıyor" diyerek mevcut durumun sürdürülemez olduğunu ifade etti.Kuşadası'ndaki bu iftar buluşması, hem siyasi açıdan hem de sosyal açıdan önemli mesajların verildiği, birlikteliğin ve gelecek vizyonunun konuşulduğu bir akşam oldu.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0