KUŞADASI GÜNDEM

Kuşadası'nda yerel seçim çalışmaları hızlandı. Dün bildiğiniz gibi Ak Parti'den aday adaylığını M. Esat Altungün açıkladı.

KUŞADASI GÜNDEM

Bugün de yine Ak Parti'den Mustafa Gökçe başvurusunu yaptı ama yağmur sebebiyle perşembe günü açıklama yapacak. CHP'de ise başvurular başladı, bir çok aday adayı Ankara'da lobi yapmaya başladı. Bakalım kimler aday olacak çok yakında ortaya çıkacak gibi. Bugün ise Deva Partisi Aydın İl Başkanı Behçet Alp istifa etti. Adı İYİ Parti ile geçiyor, kamuoyunda günler geçtikçe aday adayları çoğalacak ve aralığın ilk haftası partilerin adayları belli olacak, yarış başlayacak. Kuşadası'nı hareketli günler bekliyor.
KUŞADASI İÇİN BİZ HABER YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Kuşadası çok acayip bir yer, gerçekleri yazıyorsun diye cezalandırılıyorsun. Basın özgürlüğü diye her gün CHP'nin üst düzey yöneticileri açıklama yaparken Kuşadası'nda ise tam tersi oluyor. Belediyenin yapmadıklarını yazıyoruz diye bizi belediyeye ait whatsApp grubundan çıkarmışlar, çok da önemli değil ama belediye sizin babanızın yeri değil, sizden tarafa olmayanları ayrıştırmak sizin göreviniz değil. Sizler Kuşadası'na hizmet etmek için oradasınız. Başkanın personeli değilsiniz, başkanlar geçicidir. Biz Kuşadası'nın sorunlarını yazmaya devam edeceğiz, kurum, şahıs fark etmeden. Siz istediğiniz kadar sansür uygulasanız da bizler Kuşadası halkı için durmadan çalışmaya devam edeceğiz

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0