KUŞADASI EMNİYETİNDEN SUÇ ÖRGÜTÜNE DARBE

Kuşadası ilce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne gelen şahıslar Ege Mahallesi'nden bir ev aldıklarını, akabinde, S.D. isimli bayan şahsın kendilerini arayarak evi geri satın almak istediklerini söylemeleri üzerine Kuşadası'na geldiklerini belirttiler.

KUŞADASI EMNİYETİNDEN SUÇ ÖRGÜTÜNE DARBE
KUŞADASI EMNİYETİNDEN SUÇ ÖRGÜTÜNE DARBE

Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde iki bayan şahsın kendilerini durdurduğunu, akabinde 6,7 kişinin arabalarının önünü keserek kendilerini durdurduklarını, kendilerini araçtan indirdiklerini ve başka bir araca bindirerek ıssız bir bölgeye götürüp tehdit ve darp ederek üzenlerin bulunan paralarını aldıklarını, daha sonra kendilerini darp etmeye devam ederek bahse konu evin satışına ilişkin yüklü miktarda para aldıklarına dair zorla evrak imzalattıklarını beyan etmeleri üzerine Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından derhal çalışmalar başlatılmış, olay yerleri ve güzergahlar üzerine bulunan tüm güvenlik kameraları ile mobese kameraları saatler süren incelemeye alınmış, olayı gerçekleştiren şahıslar tespit edilmişlerdir. 

R.Ç. ve A.A. isimli şahıslar İzmir Buca ilçesinde yapılan operasyon ile yakalanarak gözaltına alınmışlardır. 

N.Ş., M.K., S.D.(B), F.E.(B), isimli şahıslar gerçekleştirilen es zamanlı operasyonlarla yakalanarak gözaltına alınmışlardır. 

Şahıslar Emniyetteki işlemlerinin ardından sabah saatlerinde adli makamlara sevk edilmişlerdir.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0