KUŞADASI EMNİYETİ SUÇLULARIN PEŞİNDE!

Kuşadası'nda polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar çerçevesinde şüphe üzerine durdurulan bir motosikletin çalıntı olduğu tespit edilirken; tabanca, tabancaya ait fişekler ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

KUŞADASI EMNİYETİ SUÇLULARIN PEŞİNDE!

Kuşadası Emniyeti Narkotik Ekipleri tarafından uyuşturucu madde satışını ve kullanılışını önlemek amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar ara vermeksizin devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri Bayraklıdede Mahallesi'nde şüpheli şahıs ve araçlar üzerine yapılan uygulamada motosiklet sürücüsünden şüphelenerek durdurdu. 

Motosiklet sürücüsünün A.G. isimli şahıs olduğu belirlendi. A.G.'nin üzerinde ve motosiklette yapılan aramalarda; bir (1) adet 7.65mm çapında tabanca, tabancaya takılı vaziyette altı (6) adet 7.65 mm çapında dolu fişek, bir (1) parça halinde net 0.70 gram kristal olarak tabir edilen metamfetamin uyuşturucu madde bulundu.

Diğer yandan motosiklet üzerinde yapılan kontrollerde motosiklette takılı bulunan plakanın sahte olduğu, motosikletin şasi numarası sorgusunda d çalıntı motosiklet olduğu belirlendi. Motosiklet sürücüsü A.G. polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak adli makamlara sevk edilmek üzere emniyete götürüldü.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0