KUŞADASI BAHÇEŞEHİR KOLEJİ AYDIN TRİATLON YARIŞLARINDA İL BİRİNCİSİ OLDU!

Spor alanlarında elde ettikleri başarılarla adından sıkça söz ettiren Kuşadası Bahçeşehir Koleji kupalarına yenilerini eklemeye devam ediyor.

KUŞADASI BAHÇEŞEHİR KOLEJİ AYDIN TRİATLON YARIŞLARINDA İL BİRİNCİSİ OLDU!

Aydın’da gerçekleşen “Aydın Okullar Arası Triatlon Yarışları”nda Özel Kuşadası Bahçeşehir Koleji öğrencileri evlerine yine pek çok galibiyetle döndü.

Emir KIRER, Tibet YILANLI ve Asil ÜNAL’dan oluşan ‘‘Küçük Erkekler Takımı’’ Aydın il 1’incisi olurken Ada ADASAL, Yağız Deniz ZIRHLI, Alperen CAN ve Can AKÇINAR isimli öğrencilerden oluşan ‘‘Yıldız Erkekler Takımı’’ da üstün bir mücadele örneği sergileyerek Aydın il 1’incisi oldu.

Kazandıkları bu zaferler ile Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan öğrenciler hepimize büyük gurur yaşattı.

İki gün süren yarışların ardından Bahçeşehir Koleji öğrencilerinden Alya Su YAZICI, Irmak ZIRHLI, Ceylin UĞUR, Hanzade Lal KONUK ve Cemre KAPLAN’dan oluşan ‘‘Küçük Kızlar Takımı’’ ise Aydın il 2’nciliğini kazanarak elde edilen başarıları taçlandırdı.

Aydın Okullar Arası Triatlon yarışlarında okulumuz Özel Bahçeşehir Kolejini genç kızlar takımı olarak temsil eden, Selin KOTOOĞLU, Esma Lal ATLI ve İzem Deniz ATANAY Aydın il birincisi olmuştur.

Ayrıca Aydın Okullar Arası Triatlon yarışlarında bireysel mücadele eden Esma Lal ATLl il birincisi, Selin KOTOOĞLU il üçüncüsü ve İzem Deniz ATANAY ise il dördüncüsü olmuştur.

Yine Aydın Okullar Arası Triatlon yarışlarında Genç A kategorisinde yarışan Necati Ergen il birincisi olmuştur. Atatürk’ün izinde spora ve sporcuya her zaman destek olan Kuşadası Bahçeşehir Koleji olarak bizleri gururlandıran tüm öğrencilerimizi tebrik eder, kendilerine nice güzel zaferler dileriz.

Okullarında büyük bir coşku ile karşılanan triatlon takımı öğrencileri için Kuşadası Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Sayın Olcay ÖZBEY, “Sporu akademik gelişimin bir parçası olarak görmekteyiz. Öğrencilerimizin akademik başarılarının yanı sıra sosyal ve sportif alanlardaki hedeflerini de en iyi şekilde gerçekleştirmeleri için bütün olanaklarımızı seferber etmekteyiz. Kurum olarak bu tür faaliyetlerde öğrencilerimizin rol alabilmesi için onları her daim desteklemekte ve onların başarıları ile gurur duymaktayız,” diyerek sosyal hayatta bireyin kendini gerçekleştirmesinde spor etkinliklerinin ne kadar önemli bir payı olduğunun bir kez daha altını çizerek hem öğrencilerini hem de emekleri için antrenörlerini kutladı.

Yenihaber Kuşadası Gazetesi ailesi olarak Özel Kuşadası Bahçeşehir Koleji öğrencilerini ve takım antrenörlerini tebrik eder, Türkiye Şampiyonası'nda hepsine başarılar dileriz.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0