KUŞADASI AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI M.ESAT ALTUNGÜN!

AK Parti, 31 Mart yerel seçimlerine hazırlık kapsamında Aydın'daki 12 ilçede belediye başkan adaylarını belirledi.

KUŞADASI AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI M.ESAT ALTUNGÜN!

Kuşadası AK Parti Belediye Başkan adayı, deneyimli isim M.Esat Altıngün olarak açıklandı. AK Parti, Kuşadası’nda seçimlere eski belediye başkanlarından Esat Altıngün ile katılma kararı aldı.
Karar, Altıngün’e tebliğ edildi.

Bugün saat 15.30'da Efeler Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek aday tanıtım toplantısı öncesinde, Aydın'ın diğer ilçelerindeki adaylar da belirlendi. AK Parti'nin adayları şu şekilde:

Daha önce 2009-2014 yılları arasın da Kuşadasında belediye başkanlığı gör evini yapnuştı. 2024 yerel seçimlerde tekrar AK Partim adayı olarak sevimle mada kararın herkese hayuh olmasını di ledi.

Bin kişiden fazla bir katılımla İlçe bi nası önünde konuşma yapan Altungün," Kuşadası'nın artık Ömer'den kurtulma zamanı geldi. Güzel Kuşadamızı artık kurtarma zamanı bu yolda sadece ben değil hep birlikte çalışcağız kapı kapı dolaşıp sıkılmadık el bırakmayana kadar balkın sorunlarını dinleyeceğiz." dedi. AK Parti genel başkan yardımcısı Efe kan Ala'nın katıldığı Aydın'daki İlçe Belediye Başkan aday tanıtım toplantısında resmi olarak açıklanan Altungün seçim çalışmalarına yoğun bir tempo ile başla

günü itibariyle seçim çalışmalrını daha da hızlandırdı. AK Parti İlçe yönetimiyle birlikte gerçekleştirtikleri toplantılar ile seçim çalışmaları programlarını hazırla yarak 2024 seçimlerini kazanmak için çalışmalara başladı. M.Esat Altungün, cumartesi günü Ticaret odasındaki üye katılım toplantısının ardından Yenihaber Genel yayın yönetmeni Özen Özden ile Siyaset gündemi programında canlı ya yın konuğu olarak Kuşadası seçmeniyle bir arada olacak.

Özen ÖZDEN

 

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0