GASTRONOMİNİN BAŞKENTİ GAZİANTEP'TEN KUŞADASI'NA

Gaziantep lezzetlerinin ayrıcalığı Kuşadası'nda....

GASTRONOMİNİN BAŞKENTİ GAZİANTEP'TEN KUŞADASI'NA

Türkiye'de mutfağı en iyi olan şehir deyince aklınıza neresi gelir?' diye bir soru sorulsa sanırım bir çok kişi Gaziantep cevabını verir. Öyle bir şehir ki, Gaziantep'in tarihi güzellikleri, müzelerinin önüne geçmiş yemekleri... Katmerden yuvalamaya, kebaptan baklavasına bir çok detay var.

Gaziantep'i hâlâ görmediyseniz, yemeklerini tatmadıysanız hayatınızda büyük bir eksiklik var demektir.

Gaziantep’i ziyaret edip yemeklerini tadamayanlar ve Kuşadası’nda bu lezzetlere özlem duyanlar için Gaziantepli Cüneyt Fırat, Gaziantepte uzun yıllardır işlettiği restoranını Kuşadası’na taşıdı.

Geçtiğimiz Ekim ayında açılışı gerçekleştirilen EDEM OCAKBAŞI konforlu mekanı, geniş ve yeşil bahçesi ve müşterisine kendisini özel hissettiren ilgisi ile kısa sürede Kuşadalılar tarafından sevildi, benimsendi.

Hergün işinin başında ve restoranında bulunan Cüneyt Fırat, lezzetlerine oldukça güvendiklerini, kaliteden ve lezzetten ödün vermeyeceklerini, Kuşadalıların güven ve sevgilerine sonuna kadar layık olmaya çalışacaklarını belirtti. “Ziyaretçilerimizin övgüleri ile tanınıp bilinmek en büyük motivasyon kaynağımızdır” dedi.

Menüde ki bütün lezzetlerin birbiri ile yarıştığı, sonrasında rakınızı veya kahvenizi huzurla içebileceğiniz, haftanın yedi günü ailenizle birlikte güvenle oturabileceğiniz, güleryüzlü, misafirperver bir mekan arıyorsanız EDEM OCAKBAŞI – CÜNEYT’İN YERİN’ni ziyaret etmeniz gerek. Farkı anlayacaksınız.

Adres:

Cumhuriyet Mah. Muhammed Ülgen Sok. No:25/A Kuşadası

0256 614 2700 – 0539 447 0927

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0