KUŞADALI DAĞCININ FECİ SONU

Afyonkarahisar’ın Ayazini Köyü’nde tarihin ilk apartmanı olarak bilinen kayalıkların üzerine çıkan Kuşadası Yaşam Atölyesi Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı 42 yaşındaki Dursun Ali Saraç bir anlık dikkatsizlik sonrasında 15 metre yükseklikten düştü. Hastaneye kaldırılan Dursun Ali Saraç akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

KUŞADALI DAĞCININ FECİ SONU

Olay dün saat 10.00 sularında meydana geldi. İhsaniye’nin Ayazini Köyü’nde Olimpos Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanlığı’nca düzenlenen geziye katılan Kuşadası Yaşam Atölyesi Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Dursun Ali Saraç feci kaza yaşadı. Bu gezi ile Ayazini Köyü’nü keşfeden 42 yaşındaki Dursun Ali Saraç tarihin ilk apartmanı olarak bilinen yapının en üst katına çıktı.

15 METREDEN AŞAĞI DÜŞTÜ

Dursun Ali Saraç, bir anlık dikkatsizlik sonucunda 15 metre yükseklikten yere düştü. Kayalıklardan aşağı düşen Saraç'ı gören vatandaşlar durumu hemen 112 ekiplerine bildirdi. Kuşadalı dağcı  Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı ancak kurtarılamadı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0