ZAFER PARTİSİ AYDIN MİLLETVEKİLİ ADAYI SERAY ÜNBAY HALKIN KALBİNİ KAZANDI!

Kuşadası'nda bölgenin en büyük arazisinin sahibi ve çiftliğin de sahibi olan Ünbay, yine aynı bölgede yarış atı yetiştirmekte ve hayvancılık ve zeytincilik gibi birçok tarımsal ve ticari faaliyet yürütmekte.

ZAFER PARTİSİ AYDIN MİLLETVEKİLİ ADAYI SERAY ÜNBAY HALKIN KALBİNİ KAZANDI!

Yine geçen sene ramazan ayında sekiz günde dokuz bin kişiye iftar vererek bölgede hayırseverliği ile beğeni toplayan Ünbay, Zafer Partisi’nin kurucu üyeleri arasında yer almıştı.

Trakyalı olduğunu ve her fırsatta Lüleburgaz’a gönül bağından bahseden Seray Ünbay’ın Aydın’da birinci sıra adayı gösterilmesi memleketinde de heyecan yarattı.

Milletvekili adayı Seray Ünbay; “Kurucusu olduğumuz günden beri partimiz için canla başla mücadele ettik. Sağ olsun genel başkanımız da beni adaylık görevine layık gördü. Aydın 1.Sıra Milletvekili Adayı olmaktan dolayı büyük gurur yaşıyorum. Çalışmamı, emeğimi daha da arttırarak tüm gayret ve azmimizle Türk milliyetçisi tek parti olan Zafer Partisi’ni meclise yollayabilmek adına Aydın adaylarımızla birlikte çok çalışacağız. Partimize yoğun ilgi var,” dedi.

SERAY ÜNBAY KİMDİR?

1996 yılında Lüleburgaz’da doğan, ilk ve orta öğrenimini Ahmetbey Cumhuriyet İlköğretim okulunda, lise öğrenimini ise Babaeski Şehit Ersan Yenice Anadolu Lisesi’nde bitiren genç siyasetçi, Ahmetbey Beldesi'nin sevilen simalarından rahmetli Camcı Ayhan Kersim’in torunu ve Lüleburgaz eşrafından Erdinç Süzgün’ün kızı.

İstanbul Yeniyüzyıl Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitiren Ünbay, siyasi hayatına genç yaşta başlamıştı.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0