İŞ BIRAKMA BUGÜN BAŞLIYOR !!

Kuşadası Devlet Hastanesi'nde Doktorlar İş Bırakma Eylemi Başlatıyor

İŞ BIRAKMA BUGÜN BAŞLIYOR !!

Sağlık çalışanları, özlük hakları için mücadelelerine devam ediyor. Kuşadası Devlet Hastanesi'nde görev yapan doktorlar da Hekim-Sen'in aldığı karar doğrultusunda bugün iş bırakma eylemi gerçekleştirecekler. Doktorlar, hasta kabul etmeme ve poliklinik hizmeti vermeme kararı aldı. Bu eyleme destek veren 5 sağlık sendikası da bugünki greve katılacaklarını duyurdu.

Hekim-Sen'in taleplerinin yetersiz karşılanması nedeniyle iş bırakma kararı aldığı bildirildi. Diğer sağlık sendikalarının da olumlu yanıt vererek yarınki greve katılacakları açıklandı.

Kuşadası ve Türkiye genelinde gerçekleşecek olan bu eylem sebebiyle Hekim-Sen'e bağlı doktorlar, acil durumlar haricinde poliklinik hizmeti vermeyecek ve ameliyatlara girmeyecekler. Bu nedenle bugün randevusu olan hastaların durumlarını gözden geçirmeleri önemle rica ediliyor.

Sağlık çalışanları, özlük hakları ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi için verdikleri mücadeleyi sürdürüyor. Hastaların ise bu eylem sürecinde anlayışlı olmaları ve acil durumlar dışında sağlık hizmetlerinin sınırlı olabileceğini göz önünde bulundurmaları bekleniyor.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0