HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Plajları, çarşıları, caddeleri ve sokakları ile yaz sezonuna tüm hazırlıklarını tamamlamış olarak giren Türkiye’nin turizm başkenti Kuşadası’nda “sıfır işgaliyeden” taviz yok. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel “İşgaliye kurallarını kent merkezimiz ile Davutlar ve Güzelçamlı mahallelerimizde uygulama konusunda kararlıyız” dedi.

HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
Kuşadası Belediye Meclisi Haziran ayı olağan toplantısı Başkan Ömer Günel yönetiminde Güzelçamlı Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Kent ile ilgili önemli kararların alındığı toplantıda Başkan Ömer Günel, sıfır işgaliye konusundaki kararlığını bir kez daha dile getirdi.
SIFIR İŞGALİYEDEN TAVİZ YOK
Zabıta Müdürlüğü tarafından Meclis gündemine getirilen ‘işgaliye uygulama kurallarının’ kabul edilmesinin ardından konu ile ilgili konuşan Başkan Ömer Günel, görev süresinin başından bu yana titizlikle uygulanan sıfır işgaliyenin çarşılara ve kamusal alanlara düzen getirdiğini belirterek “Esnafımız da bu durumdan oldukça memnun. Kurallara uymama konusunda direnen, yeni dönemimizde bu konuda esneme göstereceğimizi düşünen esnafımız varsa onlara da buradan sıfır işgaliye kurallarını uygulama konusunda kararlı olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Kent merkezimiz ile Davutlar ve Güzelçamlı mahallelerimizde sıfır işgaliyeden taviz vermeyeceğiz” dedi.
YASAKLAR SÜRESİNCE İNŞAAT İZİNLERİNİ VALİLİK VERECEK
Kuşadası Belediye Meclis toplantısında turizm bölgelerinde 15 Mayıs-15 Ekim tarihleri arasında uygulanan inşaat yasakları kapsamında bu yıl değişikliğe gidilen izin ve denetim yetkisi ile ilgili olarak Yapı Kontrol Müdürü Yiğit Emre Özturan tarafından bir bilgilendirme yapıldı.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0