GÜNGÖR GÜMÜŞ, ODAYA ÇALIŞMAK İÇİN GELDİK

Söke Elektrikçiler, Elektronikçiler, Saatçiler ve Benzerleri Esnaf Odası, Olağan Genel kurulu dün Saray Düğün Salonunda gerçekleşti.

GÜNGÖR GÜMÜŞ, ODAYA ÇALIŞMAK İÇİN GELDİK

Oy kullanma hakkına sahip 210 üyesi bulunan Söke Elektrikçiler, Elektronikçiler, Saatçiler ve Benzerleri Odası Genel Kurulunda 178 üye oy kullandı.

Oda seçimlerinde yaklaşık 10 gün önce adaylığını açıklayan Güngör Gümüş, Söke Elektrikçiler, Elektronikçiler, Saatçiler ve Benzerleri Esnaf Odası’nın yeni başkanı oldu. Yapılan seçimlerde 93 oy alan Güngör Gümüş odanın yeni başkanı olurken, Yalçın Pektaşoğlu 84 oy aldı.1 oy da geçersiz sayıldı.

Güngör Gümüş başkanlığındaki Söke Elektrikçiler, Elektronikçiler, Saatçiler ve Benzerleri Esnaf Odası yeni yönetimi şu isimlerden oluştu; Cihan Ünsel, Yücel Atıl, Turan Paçal, İsmail İçel, Hamit Özdemir ve Levent İrtem. Odanın Denetim Kuruluna da seçilen isimler şöyle; Barış Yamankaçar, Şahin Demirci ve Kamil Fırat Kılıçoğlu.

Kongre sonucunda oda üyelerine teşekkür eden Söke Elektrikçiler, Elektronikçiler, Saatçiler ve Benzerleri Esnaf Odası Başkanı Güngör Gümüş “Odaya çalışmak için geldik. Esnaflarımızın sorunlarını çözüm için çalışmalarımızı yürüteceğiz” dedi.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0