GÖKÇE: GÜNEL'E SORDU SEÇİM BÜTÇESİ NEREDEN GELİYOR?

AK Parti Kuşadası Belediye Başkanı adayı Mustafa Gökçe, Ömer Günel'e seçim için harcanan parayı nereden bulduğunu sordu.

GÖKÇE: GÜNEL'E SORDU SEÇİM BÜTÇESİ NEREDEN GELİYOR?

Harcanan para Kuşadası Belediyesi'nin parası mı, yoksa kendi parası mı? Bunun neden açıklanmaktan korkulduğunu sordu. Kuşadası'nın her yerine pankartlar asılıyor, harcanan para 70 milyon lirayı geçti. Bu harcamalar nasıl yapılıyor diye sordu.Kuşadası Balıkçılar Derneği ile bir araya gelen Gökçe, balıkçılara "1 Nisanda size söz veriyorum, bu zincirleri kırıp burayı sizlere teslim edeceğiz" diyerek destek verdi.
Kuşadası'nın sorunlarını bildiğini açıklayan Gökçe, özellikle tek yönlü trafik sorununu kökten çözeceklerini, Kuşadası'nda yaşayan herkesin fikrini alarak tek yönlü trafiği revize edeceklerini belirtti. Vatandaşı mağdur etmek için değil ,Halkın sorunlarını gidermek için görev de olacaklarını ve  Kuşadası'ndaki trafik sorununu çözmek için bütün gerekli düzenlemeleri yapacaklarını söyledi.
Kuşadası'nın diğer bir sorunu olan alt yapı sorununu da belirten Gökçe, "Kuşadası'nı mahvettiler. Bizler göreve gelir gelmez ilk işimiz hemen alt yapı sorununu çözeceğiz" dedi. Altyapı sorunu yüzünden Kuşadası'nın turizminin de zarar gördüğünü ve yakında gurbetçileri de kaybedeceklerini ifade etti.
AK Parti Kuşadası Belediye Başkanı adayı Mustafa Gökçe, her gün birçok yeri ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinleyip çözüm olacak projeler hazırladıklarını belirtti. "1 Nisanda göreve gelir gelmez Kuşadası'nda yıllardır çözülemeyen sorunları çözmek için ben ve ekibim 24 saat aralıksız Kuşadası için çalışacağız" dedi. Kuşadası'na onlarca proje çalışması olduğunu belirten Gökçe, "Kuşadası'nı bu çarpık düzenden kurtaracağız" dedi.

                                                                                                                                        ÖZEN ÖZDEN

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0