YAĞIŞ BEKLENİYOR! İZMİR, MANİSA, AYDIN, MUĞLA, DENİZLİ, UŞAK, KÜTAHYA…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 10 Eylül hava durumu raporu yayımlandı. Meteoroloji tarafından yapılan değerlendirmelere göre, Ege Bölgesi’nde hava iç kesimlerde gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Öte yandan çok sayıda ile de yağış uyarısı yapıldı. Yapılan uyarıda ani sel ve su baskınlarına karşı da vatandaşlar uyarıldı.

YAĞIŞ BEKLENİYOR! İZMİR, MANİSA, AYDIN, MUĞLA, DENİZLİ, UŞAK, KÜTAHYA…

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yapılan son değerlendirmelere göre; İstanbul, Bursa, Yalova, Kocaeli ve Sakarya çevreleri ile Balıkesir’in kuzey ve Bilecik’in kuzey ve batı kesimlerinin yerel olarak kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m2/12 saat) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

EGE BÖLGESİ’NDE HAVA NASIL OLACAK?

Parçalı yer yer çok bulutlu, kuzey ve iç kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR °C, 24°C
Parçalı çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

DENİZLİ °C, 29°C
Parçalı çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İZMİR °C, 26°C
Parçalı çok bulutlu, kuzey ve iç kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

MANİSA °C, 28°C
Parçalı çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İL İL UYARI YAPILDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara, Kuzey ve İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Osmaniye, Eskişehir, Artvin çevreleri ile Adana ve Mersin’in kuzey, Kahramanmaraş’ın batı kesimleri, Hatay’ın kıyı kesimleri ile Konya’nın batı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Yalova çevreleri ile Balıkesir’in kuzey ve Bilecik’in kuzey ve batı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0