GELECEĞİN TURİZMCİLERİ İZMİR TURİZM FUARI'NI ZİYARET ETTİ

Geleceğin turizmcileri Söke Ticaret Borsası Suat Orhon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Turizm Lisesi) öğrencileri, daha yetenekli, daha başarılı turizmci olmaları için İzmir Turizm Fuarı'na ziyarette bulundu.

GELECEĞİN TURİZMCİLERİ İZMİR TURİZM FUARI'NI ZİYARET ETTİ
GELECEĞİN TURİZMCİLERİ İZMİR TURİZM FUARI'NI ZİYARET ETTİ

Gastro Afyon 2021 yarışmasına katılıp madalyalarla dönen Söke Ticaret Borsası Suat Orhon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şimdi de farklı sınıf düzeylerinden 99 öğrencisini mesleki bilgi ve görgülerini artırmak için 3 öğretmen ve okul müdürü gözetiminde Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’na götürdü.

Öğrencilerin yaparak, yaşayarak, öğrenmesini desteklemek amacıyla turizm bölgeleri gezileri, otel gezileri, sektör temsilcileri ile buluşturmak gibi etkinliklerine devam edeceğini söyleyen  Okul Müdürü Mustafa Özay “Amacımız işini bilen, kaliteli ara elemanlar yetiştirmek. Turizm ülkemiz için önemli bir sektör. Biz Söke Ticaret Borsası Suat Orhon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak başta Kuşadası ve Didim gibi önemli turizm merkezlerinin ara eleman ihtiyacını karşılamaya çalışıyoruz. Bu bağlamda öğrencilerimizi en iyi eğitim-öğretimi vermeye çalışıyoruz. Bunu da başardığımızı düşünüyorum. Öğrencilerimiz daha önce Gastro Afyon 2021 yarışmasına katılıp madalyalarla döndü. Şimdi de öğrencilerimizin turizm sektöründeki yenilikleri yakından görmeleri için İzmir Turizm Fuarına götürdük. Kurumumuzda bulunan öğrencilerin üçte biri bu fuara katıldılar. Bundan sonra da etkinliklerimiz devam edecek” dedi.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0