EVİZ YAPI’DAN YENİHABER OKUYUCUSUNA 100 BİN LİRALIK MÜJDE

Kuşadası'nda inşaat sektörünün marka ismi Eviz Yapı, konaklara layık gördüğü değerli müşterilerine, içinde sosyal tesislerin de yer alacağı, yüksek kalitede malzemelerin kullanıldığı, 5 yıldızlı otel konforundaki Royal Panaroma Konakları'nı gururla sunmaya başladı. Eviz Yapı, Yenihaber okuyucusuna Royal Panorama Konakları için 100 bin liralık indirim fırsatı da sağlıyor. Bilgi için firmamıza bu numaradan ulaşabilirsiniz. (05322940213)

EVİZ YAPI’DAN YENİHABER OKUYUCUSUNA 100 BİN LİRALIK MÜJDE
EVİZ YAPI’DAN YENİHABER OKUYUCUSUNA 100 BİN LİRALIK MÜJDE
EVİZ YAPI’DAN YENİHABER OKUYUCUSUNA 100 BİN LİRALIK MÜJDE
EVİZ YAPI’DAN YENİHABER OKUYUCUSUNA 100 BİN LİRALIK MÜJDE
EVİZ YAPI’DAN YENİHABER OKUYUCUSUNA 100 BİN LİRALIK MÜJDE
EVİZ YAPI’DAN YENİHABER OKUYUCUSUNA 100 BİN LİRALIK MÜJDE

“GÖRÜLMEYE DEĞER AİLE KONSEPTİ”

Vista Marin evleri konseptinin devamı niteliğindeki Royal Panorama, sosyal yaşam alanları, sessiz ve huzurlu deniz manzarası ile tam size göre. Kafe ve restoranlarında yer aldığı, geniş spor imkanları ile yaşam kalitenizi arttırmayı hedefliyor. Vista Marin projesinde olduğu gibi lüks, konfor ve fonksiyonelliği konusundaki başarısını aynı şekilde devam ettiren Royal Panorama Konakları’nda168’den 300 m²’ye kadar birçok daire ve villa seçeneği mevcut. Görülmeye değer Royal Panorama Konakları, aile konsepti kriterlerine son derece uyumlu ve konforlu bir yaşam sağlıyor.

“PROJEYE START VERİLDİ”

Eviz Yapı, inşaat sektörünün uzmanları ve güçlü teknik kadrosuyla, Kuşadası’nda birçok konut projesini ve ticari yapıyı başarıyla tamamlayıp adını bir marka haline getirdi. Eviz Yapı bu süreçte müşteri memnuniyetini verdiği hizmetin odağına koyup, en kaliteli yapıları inşa ederek mutlu yaşam alanları ve huzurlu yuvalar üretti. Kuşadası'nda inşaat sektörünün marka ismi Eviz Yapı, şimdi de her zaman konaklara layık gördüğü değerli müşterilerine, içinde sosyal tesislerin ve yaşam alanlarının yer alacağı, yüksek kalitede malzemelerin kullanıldığı, 5 yıldızlı otel konforundaki Royal Panaroma Konakları'nın projesine start verdi.

“KUŞADASI’NI GÖRSEL OLARAK AVUCUMUZA ALDIK”

Vizyonumuz “konfor, fiyat ve güven ilişkisi içinde kaliteli projeler geliştirmek” ifadelerini kullanan Eviz Yapı Satış ve Pazarlama Müdürü Serdar Tahtacı; “Eviz Yapının, 2022 Şubat ayında teslim edeceği Vista Marin projesi, Kuşadası’nın hatta Ege Bölgesinin en güzel deniz manzaralarından birine sahip. Bu sebeple yüksek oranda satışlarımızdan oldukça memnunuz. Vista Marin proje kapsamındaki dairelerimizin de teslimatına çok yaklaştık. Vista Marin projemizi geçen yıl mayıs sonunda satışa çıkardık. Birkaç ay içinde dairelerimizin büyük bölümü satıldı. Dört mevsim yaşanabilecek yerden ısıtmalı 2+1 ve 3+1 seçenekleriyle çok lüks konutlar yaptık. Projelerimize verdiğimiz emeğin karşılığını buluyoruz. Talepler inanılmaz fazla. Bir sonraki projemiz 78 dairelik Vista Blue. Bu projemizi teslim ettikten hemen sonra şık ve modern yaşam alanları inşa etmek üzere bir kez daha kolları muhteşem güzellikteki Royal Panorama konakları için sıvadık. 230 dairelik gözde projemiz ile Kuşadası’nı adeta görsel anlamda avucumuza aldık. Ülkemizden olduğu kadar Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşlarımızda projelerimize hatırı sayılır bir talep gösteriyor. Biz projelerimizde yazlık gibi düşünülen küçük konutlar değil devamlı yaşanabilecek ferah ortam sağlamaya çalıştık. Konumu ile bir çok seçenek barındıran Royal Panorama projemizde daire almak isteyenler için %30 peşinat ve kalanı 24 ay taksit imkanı ile kolay ödeme şekli sunuyoruz. Bunun yanısıra yurt dışından gelen müşterilerimizde dairelerimizi Türk Lirası olarak satın alınabilecekler. Hem yatırımcıya hem de sürekli yaşamak isteyenler için çok güzel fırsat sunuyoruz. Ayrıca Yenihaber okuyucularını, dairelerimizden satın aldıkları taktirde 100 bin lira indirim fırsatı ile müjdeliyorum. Okuyucularımız (05322940213)’dan firmamıza ulaşabilirler” diye konuştu.

ROYAL PANORAMA KONAKLARININ ÖZELLİKLERİ

İnşa alanı, 38 bin metrekare arazi üzerine olan ve 24 ay sonra teslim edilecek Royal Panorama projemizde evlerimizin manzarası birbirini kapatmayacak şekilde planlandı. Royal Panorama,3+1 ve dubleks olarak 168-300 metrekare ile geniş daire seçenekleriyle satışa sunuluyor. Projenin bir diğer göz alıcı özelliği ise 12 bin metrekare kullanım alanında olimpik havuz, çocuk havuzu, 200 metrekare süs havuzu, kafe, market, fitnes salonu, hamam, sauna, buhar odası, basket sahası, teniz kortu, plaj volaybol alanı, bir çok çocuk aktivitesi ile spor yapılabilecek alanlar bulunuyor. Dairelerin güney cepheli olması, arazinin denizden yüksek konumda yer alması projeye ekstra değer katıyor.

HABER: AYFER DOĞAN

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0