ERDOĞAN GAYRİMENKUL’ÜN YATIRIMI, KUŞADASI’NIN GÜZELLİĞİ

Gayrimenkul sektöründe, Kuşadası ve çevresinde 8 yıldır faaliyetlerini sürdüren Erdoğan Gayrimenkul sahibi Erdinç Erdoğan’ı, Yenihaber’in konuğu olarak stüdyomuzda ağırladık.

ERDOĞAN GAYRİMENKUL’ÜN YATIRIMI, KUŞADASI’NIN GÜZELLİĞİ
ERDOĞAN GAYRİMENKUL’ÜN YATIRIMI, KUŞADASI’NIN GÜZELLİĞİ

Kuşadası’nda, gayrimenkul sektörünün köklü kuruluşlarından biri olma hedefi ile çalışmalarını aralıksız sürdüren Davutlar’ın sevilen iş adamı ve Erdoğan Gayrimenkul’ün sahibi Erdinç Erdoğan, hizmetlerine çıtayı yükselterek devam ettiklerini söyledi.

“KUŞADASI, HAYRAN OLDUĞUM ŞEHİR”

Emlak sektöründe 8 yıldır sundukları hizmetler ile marka olma yolunda ilerlediklerinden bahseden Erdoğan, “Kuşadası’nda 24 yıldır yaşıyorum. Her bir köşesine hayran olduğum bu şehre hizmet etmenin gururu içerisindeyim. Erdoğan Gayrimenkul’ü de Kuşadası ve çevresinin eşsiz görselliklerini paylaşarak tanıtmak amacıyla faaliyete geçirdim. Kuşadası’nın Egenin incisi olduğunu dile getiren Erdoğan, gezmek ve görmek isteyenler için cennetten farksız olduğunu ifade etti.

“ÇİZGİMİZİ ÜST SEVİYEYE TAŞIYORUZ”

Kuşadası, Davutlar ve Güzelçamlı’da, tavsiye ettiğimiz projeler ile adımızdan söz ettirmeyi başardık. Avrupa’dan gelen müşteri potansiyelimiz ile bu çizgimizi üst seviyeye taşıyoruz. Erdoğan Gayrimenkul olarak, Kuşadası’nın, denizi, kumsalı ve plajıyla muhteşem doğaya, görülmeye değer manzaralarına sahip projeleri müşterilerimize tanıtmaya devam edeceğiz. Kuşadası’nın yaşanabilir bir kent olmasında büyük emeği olan Belediye Başkanı Ömer Günel ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca tüm Kuşadası halkına ve Yenihaber ekibine de ayrı ayrı teşekkür ederim” diye konuştu.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0