CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AYDIN'DA 92 ESERİ KULLANIMA AÇTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın Efeler’de Atatürk Kent Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan, protokol üyeleri ile birlikte kurdele keserek, yatırımların açılışını gerçekleştirdi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AYDIN'DA 92 ESERİ KULLANIMA AÇTI

Törene; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, milletvekilleri ve belediye başkanları, AK Parti İlçe Teşkilatları yönetimleri katıldı. AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe, parti yönetimi ve partiller toplam 44 otobüsle törene katıldılar. 

Hazırlanan kürsüye çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşık 1 yıllık aranın ardından, bir kez daha Aydın’da olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek konuşmasını başladı. Erdoğan, “Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşimizi daim eylesin. Bin yıllık vatanımız, milli mücadelenin kahraman şehri, rahmetli Menderes’in demokrasi bayrağını kaldırdığı Aydın’ın bizim gönlümüzde farklı bir yeri var” sözlerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, protokol üyeleri ile birlikte kurdele keserek, yatırımların açılışını gerçekleştirdi.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0