KÜÇÜKADA SPOR KULÜBÜNE TFF'DEN ZİYARET

Kuşadası Küçükadaspor'u tesislerinde ziyaret eden Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi Talat Papatya ve TFF Ege Ege Bölge Müdürü Sevgi Koçak Özdemir, kazandıkları iki kupa için takımı tebrik etti.

KÜÇÜKADA SPOR KULÜBÜNE TFF'DEN ZİYARET

"Adı küçük yaptıkları büyük"

TFF Yönetim Kurulu Üyesi Talat Papatya, "Her yerde her şartta başarınızı konuşuyoruz. Bugün birebir geldik ve gördük, gerçekten zor şartlarda büyük başarılara imza atmışsınız. Sizin huzurunuzda bütün evlatlarımızı tebrik ediyorum. Bu çocukların arkasında durmak hakikaten emek gerektiren bir iş. Adı küçük kendi büyük bir kulüpten bahsediyoruz. Buradan sizlerin huzurunda söz veriyorum. Bundan sonra biz de sizinleyiz elimizden ne gelirse en iyisini evlatlarımız için yapmak için çabalayacağız.” dedi.

"Mehmet Büyükekşi sizlere sahip çıkacaktır"

Talat Papatya, “TFF Başkanımız Mehmet Büyükekşi bu konuda çok hassas. Özellikle bu amatör kulüplerde yetişen çabalayan kendi gayretleri ile başarıyı yakalayan çocuklara ve yöneticilerine sahip çıkar. Başkanımdan aldığım iznim budur gerçekten büyük bir gayret gösteriyor ve emin olun ki sizler de kafasını meşgul ediyorsunuz. O yüzden içiniz rahat olsun arkanızdayız ve Söz veriyoruz yanınızda olacağız” şeklinde konuştu.

TFF Ege Ege Bölge Müdürü Sevgi Koçak Özdemir, "Gördüklerimiz bizi üzse de başarı takdirle alkışlanacak kadar büyük. Tabii hak ettiğiniz bu tablo değil. Çocuklarımızın lisanslarını birebir hazırladım hocalarımızın emeklerine şahit oldum, siz bir aile olmuşsunuz O yüzden bu kadar başarıyı kucaklayabilmişsiniz. Biz de tam bu zorluklardan çıkan başarılı, pırıl pırıl çocukların yolunu açmak istiyoruz. Biz sizin yanınızda olacağız." sözlerini kaydetti.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0