''ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN'' KAMPANYAMIZDA SON HAFTA

Yenihaber Kuşadası gazetemizin başlatmış olduğu ‘’Çocuklar Üşümesin’’ kampanyamıza vermiş olacağınız destekler çocuklarımızın içini ısıtır...

''ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN'' KAMPANYAMIZDA SON HAFTA

Biz Yenihaber Kuşadası Gazetesi olarak ihtiyaç sahibi olan çocukların sesi olduk. Bu kış daha sıcak kalpler için eldiven, mont, bot gibi çocukların temel ihtiyaçlarını karşılamak ve bir çocuğun yüzündeki mutluluk için biz bu yardım seferberliğini başlattık. Az çok demeden imkânlarınız doğrultusunda, sağlamış olduğunuz destekler ile bu kış Kuşadası’nda çocuklarımız üşümeyecek.

Soğuk kış günlerinde yüzlerce çocuğumuzun ihtiyacı olan mont ve bot desteğiyle yüzlerce çocuğumuzun yüzleri güler. İyilik paylaşıldıkça çoğalır.

Destek sağlayan Kurum, Kuruluşlar, İş insanları, Siyasi isimler ve yardımsever bütün vatandaşlar ‘Sen Yoksan Bir Kişi Eksiğiz.’ Gelin hep birlikte Kuşadası'nda montsuz ve botsuz çocuk kalmaması için başlatmış olduğumuz kampanyamıza destek verelim.

Kampanyamızı duyurarak bize destek olabilirsiniz.

SİZLERİN DE SAYESİNDE İHTİYAÇ SAHİBİ ÇOCUKLARIN İHTİYAÇLARINI KARŞILAYACAĞIZ, DESTEK VERMEK İSTEYEN VATANDAŞLARIMIZ İÇİN;

Yardım Toplama Adresi: Camikebir Mahallesi İnönü Bulvarı 09K Plaza Kat 2/7
                                                                                     KUŞADASI/AYDIN

YARDIM İLETİŞİM: 0536 692 60 41

 

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0