MUSTAFA BAYRAKTAR ‘DOĞRULARI SÖYLEMEK İÇİN ADAY OLDUM’

Zafer Partisi Aydın Milletvekili Aday Adayı Mustafa Bayraktar ile Yenihaber Kuşadası Gazetesi haber müdürü Özen Özden bir araya gelip gündem değerlendirmesi yaparak Zafer Partisi’nin projeleri hakkında konuştular.

MUSTAFA BAYRAKTAR ‘DOĞRULARI SÖYLEMEK İÇİN ADAY OLDUM’

Özen Özden: Milletvekili Aday Adayı Mustafa Bayraktar’ı Tanıyabilir miyiz?

Bayraktar:  Ben Kuşadası doğumluyum ailemde buralı. İlkokul, ortaokul ve liseyi burada okudum bitirdim. Daha sonra Manisa Celal Bayar Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden mezun oldum. Aslında öğretmenim. 2 yıllık bir öğretmenlik tecrübem var. Çocukluğumuzdan beri esnafım Şuanda da Turizmle uğraşan bir esnafım.

 

Özen Özden: Zafer Partisi Aday Adayı Mustafa Bayraktar Aday olmaya nasıl karar verdi?

Bayraktar: Ben Türk Milliyetçisiyim ve Atatürk’ün çizgisinde ilerliyorum hep bu görüşteki partilerde siyaset yaptım. Hiçbir zaman güce göre değil her zaman inancımıza göre hareket ettik. Ümit Özdağ’ın Türk milletine söylediklerine inanıyorum. Zafer Partisi’nin kurucu ilçe başkanıydım, Milliyetçi Hareket Partisinde ‘de daha önce 5 yıl ilçe başkanlığı yaptım. Kuşadası’nın sorunlarını sadece Aydın’da değil Ankara’da da dile getirilmesi gerektiğini düşünüyorum bu yüzden ben sadece Zafer Partisi için değil diğer her partiden Milletvekili adaylarının yüksek yerlerde yer alması taraftarıyım. Kısacası benim aday olma sebebim, ideolojim ve şehre olan saygım sevgim diyebilirim.

 

Özen Özden: Zafer Partisinin Türkiye İle ilgili projeleri nelerdir?

Bayraktar: Zafer partisi ağustos 2021 de Ümit Özdağ tarafından kuruldu. Zafer Partisinin Türkiye ili ile ilgili bir ‘Anadolu Kalesi’ projesi var.  Fakat Zafer Partisi’nin önde gelen projesi Türkiye’de bulunan 13 milyon sığınmacıyı geri göndermek. Sığınmacı krizi gerek ekonomik olarak gerek sosyolojik olarak Türkiye’ye zarar vermektedir. Sığınmacıların Türkiye’ye gönderilme amacının Türkiye’yi Bölmek olduğunu düşünüyoruz. Sığınmacıların gönderilmesinin sonucunda hem ekonominin önü açılacak hem de sosyolojik olarak Türk vatandaşlarının önünü açacak.

Zafer Partisi’nin en önemli projelerinden biri olarak gördüğüm proje de eğitim alanında, Zafer Partisi Cumhurbaşkanı Sinan Oğan ile birlikte 40 bin köy okulunu geri açacak. Köy okullarının geri açılması demek köyden kente göç olgusunun bitmesi, kentten köye göç olgusunun başlaması demek.

Zafer Partisi’nin kalkınmayla ilgili projesi özellikle ticari anlamda şu şekilde kalkınma bölgelerinin özellikle İstanbul, Bursa, Kocaeli hattında sıkıştığı için biraz da Anadolu’ya Konya, Kayseri ve Doğu Anadolu Bölgesine doğru kaydırarak İstihdama katkıda bulunmaktır.

Zafer Partisi’nin projeleri tam olarak açıklanmadı ama Partimizin Genel Başkanı Ümit Özdağ ve Cumhurbaşkanı adayımız Sinan Oğan, “Beşli Çete’den“ alıp esnafımıza dağıtacağız diyor. Sonuç olarak da Zafer Partisi’nin sosyal aynı zamanda ekonomik birçok projesi Türk Milletiyle yakın zamanda paylaşılacak.

Özen Özden: Milletvekili seçilirseniz Aydın için ilk yapmak istediğiniz proje nedir?

Bayraktar: Bizim ilk yapmak istediğimiz şey Kuşadası büyük bir turizm kenti,  Aydın hem turizm hem tarım kenti. Fakat Aydın’ın devlet tarafından gerekli desteği almadığını düşünüyoruz. İlk olarak Aydın’ın devlet tarafından gerekli desteği alması için çabalayacağız.

 

Özen Özden: Siyasetteki Hedefiniz Nedir?

Bayraktar: Siyasetteki Hedefimi Ümit Özdağ’ın da yaptığı gibi Türkiye’nin doğrularını söylemek. Kuşadası’nın doğrularını söyleyerek iyi bir şekilde temsil etmek.

Bayraktar: Aydın halkının ramazan ayını kutlar ve hayırlı ramazanlar diliyorum. Bu röportaj için de Yenihaber Kuşadası gazetesine teşekkür ederim.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0