CHP'DE KAZANAN PARA OLDU

Geçtiğimiz günlerde yaptığımız "CHP'de para mı yoksa ilke mi"  haberimizden sonra bir çok kişi bu konu üzerine fikirlerini belirtti.

CHP'DE KAZANAN PARA OLDU

Tahminen 14 Ocak'ta belediye başkan adaylarını açıklayacak olan CHP, ne yazık ki yapılan yorumlara göre parayı tercih etmiş ve hakkında bir çok suçlamalar olan belediye başkanları ile tekrar yola devam edeceği haberleri yayılmıştır. Daha önceki açıklamalarında "hakkında suçlamalar olan, hakkında soruşturmalar olan belediye başkan adayları ile yola devam etmeyeceğiz." diyen Genel Başkan Özgür Özel ve parti yönetimi ne yazık ki söyledikleri sözleri unutmuş olacaklar ki para veren adayları kabul edecekleri algısı oluştu.
Ülke gündeminden hiç eksik olmayan Kuşadası Belediyesi için kimi aday gösterecekleri belli olmasa da, açıkladıkları kriterlere uymayan biriyle devam edecekler algısı, Kuşadası halkında hayal kırıklığına uğrattı. Fısıltı gazetesinde dönen haberlere göre adayların milyonlarca lira dağıttı veya harcama yapılacağı konuşuluyor. Genel başkanlık seçimlerinde Özeli'n ön seçim yapacaz demesine rağmen yapılmayışı partilileri hayal kırıklığına uğratmıştı. Görüşlerini aldığımız partililer ise "Ne yazık ki partimizde para herşeyin önüne geçmiş. Verilen sözler unutulmuş. Herkes kendi çıkarları için kendi adamlarını başkan adayı olması üzerine  çalışıyor ama unuttukları birşey var oyu verecek olan bizleriz. Eskidenmiş o "ODUN koysan kazanır" mantığı. Artık o devir bitti. Bizler Kuşadası'na gerçekten hizmet edecek olan kişi, aday olmazsa sadece kendi yakın çevresi için çalışmalar yapacak kişiyi aday gösterirlerse oy atmayacağız." dediler.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0