CHP KUŞADASI KADIN KOLLARI BAŞKAN ADAYLARI BELLİ OLMAYA BAŞLADI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Başkan adayları teker teker belli olmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde emekli öğretmen Bağdagül Şimşek’in ardından bugün de Nilgün Köksal Yeşilçimen, adaylık açıklamasını coşkulu bir kalabalık önünde yaptı.

CHP KUŞADASI KADIN KOLLARI BAŞKAN ADAYLARI BELLİ OLMAYA BAŞLADI
Kadın Partililer Nilgün Yeşilçimen’i yalnız bırakmadı.
Yeşilcimen’in adaylık açıklamasına CHP’Lİ Kadınların yoğun ilgi gösterdi. Partili kadınlar, Yeşilçimen’e desteklerini ve tebriklerini sunarak başarı dileklerinde bulundu.
Ayşegül Dağlı,“CHP Demokrasinin Yoludur, Birlik ve Beraberliğin Yoğundur”
Mevcut başkan Ayşegül Dağlı, bir araya gelen partililere yaptığı konuşmada, “Cumhuriyet Halk Partisi demokrasinin yoludur, birlik ve beraberliğin yoğundur. Aday adaylarımıza başarılar diliyorum. Biz her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Bütün aday adaylarımızı aynı mesafede’deyiz.” dedi.
Mehmet Gürbilek, “Biz Aday Adaylarımızın Yanındayız”
İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Gürbilek ise, “Biz aday adaylarımızın yanındayız. 2 adaya dayımız da bizim için çok kıymetlidir. İkisine de şimdiden başarılar diliyoruz. Biz demokrasinin en güzel örneğimiz.” diye konuştu.
Nilgün Köksal Yeşilçimen,“En Büyük Desteği Ailemden Aldım”
Nilgün Köksal Yeşilçimen ise yaptığı konuşmada kendisine en büyük desteği ailesinden aldığını belirterek, “Eşim ve evlatlarım her daim yanımda oldular ve olmaya devam ediyorlar. Biz örgüt olarak da büyük bir aileyiz. Gelmiş geçmiş tüm Kadın Kolları başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Herkes için adayım, her kadına dokunabilmek için adayım, herkesin yanında olabilmek için adayım.” dedi.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0