NE SİZİ NE DE BİZİ KİMSE YILDIRAMAZ!

Yenihaber Kuşadası Gazetesi başta olmak üzere Asme Medya grubuna yapılan saldırılar artık son noktaya gelmiştir.

NE SİZİ NE DE BİZİ KİMSE YILDIRAMAZ!

Basın özgürlüğünün sınırının geçildiği açıklamalara tahammülümüz kalmamıştır. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ve gazetemizi suçlayarak yapılan paylaşımlar ne yazık ki bizleri ve sayın belediye başkanımızı zora sokmak için atılmış iftiradan başka bir şey değildir.

Kuşadası’nda iki yıldır hizmet verdiğimiz Kuşadası’nın en çok okunan gazetesi olarak bu tarz saldırılara alışkınız ama artık ipin ucu kaçmış. Bizlerin belediyeden haksız para aldığı söylenmeye başlanmış olması kırmızı çizgimizi geçmiştir. Yetmiş beş sayıdır hiçbir kurumdan ya da şahıstan, herhangi yasa dışı kazanç elde etmemiş olan gazetemizin bu durumun içine çekilmesi bizleri derinden yaralamıştır.

Kuşadası’nda yüzünü ve adını saklayarak yapılan bu çirkin siyaset oyunlarına bizleri de dahil etmeye çalışanlar unutmasınlar ki bizler, haksızlıkla mücadele konularında her zaman en öndeyiz. Yerel seçimlerin başlaması sebebiyle görevi başındaki belediye başkanını kötülemek için kurulan bu tarz sosyal medya sayfaları her zaman olmuştur ve olmaya devam edecektir. Bizim sözümüz, bu tarz sayfalar kurulmasına izin veren siyasi parti ilçe başkanlarına ya da yöneticilerine…

Sizler bunlara engel olmazsanız, sizden izinli ya da sizlerden gizli yapılıyor olması partilerinize zarar verir. Biz, Yenihaber Kuşadası ailesi olarak baskılarımızda en çok asayiş ve belediye haberleri yapıyoruz. Bu demek değil ki bunlar için ücret alalım. Dünyanın her yerinde yerel gazetelerde en çok haber bu iki konu başlığı altında olduğu bilinmektedir.

Buradan değerli okuyucularımıza söz veriyoruz; ‘’Kuşadasısesver’’ adlı sayfa çıkıp özür dilemediği ya da ispatlamadığı takdirde gerekli resmi olarak elimizden gelen her türlü girişimlere başlayacağız. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ve Yenihaber Kuşadası Gazetesi olarak bundan sonraki süreçte de sürekli yan yana olacağımızdan, ayrıca diğer siyasi partilerin de her zaman haberlerini gireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Biz Kuşadası’nı temsil eden her kurum ve şahısla ilgili haberlerimizi her türlü algı operasyonuna rağmen yayınlamaya devam edeceğiz.

Kuşadası’nda ilçe başkanlıkları bulunan siyasi partileri, toplum yararına açılmış dernekleri ve Gazeteciler Derneği’nin bu tarz hususlar konusunda daha caydırıcı açıklamalar yapmasını bekliyoruz. Kuşadası’nı iftiralara boğanlara karşı sessiz kalanları gün gelir Kuşadası halkı unutmaz.

Yenihaber Kuşadası Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yusuf Arslan’ın açıklaması: ‘’Gazetemizde görev alan yirmi kişinin alın terini kendini bilmez biri çıkıp sorgulamaya çalışırsa en sert tepki ile karşısında olacağımı, yine Kuşadası’nı temsil eden kişilere yapılan haksızlık ve iftiraların Yenihaber Kuşadası Gazetesi olarak karşısında duracağımızı kamuoyuna bildiririz.''

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0