ÇERÇİOĞLU'NA TAPIYORDU ŞİMDİ PARMAKLIKLAR ARKASINDA

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na Allah gibi taptığını söyleyen ve aldığı 2 yıllık hapis cezası nedeniyle 1,5 aydır polis tarafından aranan Durmuş Tuna, cezaevine girdi.

ÇERÇİOĞLU'NA TAPIYORDU ŞİMDİ PARMAKLIKLAR ARKASINDA

Ulusal basında adı 'Çerçioğlu'nır polis tarafından aranan Durmuş Tuna, cezaevine girdi.un Tetikçisi' olarak da tescillenen sözde gazeteci Durmuş Tuna'nın Burdur E Tipi Kapalı Cezaevine teslim olduğu öğrenildi.

Aydın Büyükşehir Belediyesinden milyonlarca liralık usulsüz ihaleler alan, bununla da yetinmeyip eşiyle birlikte belediye şirketlerinde maaşlı personel olan Durmuş Tuna, Çerçioğlu'nu savunmak maksatlı yaptığı eylemlerden dolayı aldığı cezalar nedeniyle cezaevini boyladı.

Hakkında 2 yıl kesinleşmiş cezası bulunan ve 27 Ekimden bu yana polis tarafından aranan sözde Gazeteci Durmuş Tuna, bugün saat 13.00 sularında Burdur E Tipi Kapalı Cezaevine teslim oldu.

Uzun süreden bu yana ildeki bir çok siyasetçi, bürokrat ve iş insanına yönelik itibarsızlaştırmaya dayalı hakaret ve iftira içerikli yayınlarıyla adından söz ettiren Tuna'nın hapse girmesiyle başta Söke olmak üzere Aydın rahat bir nefes aldı.

Tuna'nın hapse girmesinin ardından Söke kamuoyu, daha önce Gönül Ak’ı tehdit ve hakaret ettiği iddiasıyla Söke 4. Asliye Ceza Mahkemesi’nde verilen 5 ay hapis cezası istinaf tarafından onanan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun prensi olarak da anılan sözde Batı Bölge Koordinatörü taşeron işçi Fatih Akkentli'nin, Söke Ağır Ceza Mahkemesi’nde toplam 23 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanacağı 23 Kasım'da görülecek davaya çevrildi.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0