BEHÇET ALP’TEN SANDIĞA ÇAĞRI

ALP: “DEĞİŞİM İÇİN KATILIM ŞART” İYİ Parti Kuşadası Belediye Başkan Adayı Behçet Alp, Kuşadası’na önemli bir çağrı yaparak çocuklarının geleceğine sahip çıkmak, daha güzel, daha mutlu bir ilçeyi hep birlikte kurabilmek için herkesi 31 Mart’ta oy kullanmaya davet etti. Alp, “Değişim için katılım şart” dedi.

BEHÇET ALP’TEN SANDIĞA ÇAĞRI

Mevcut Ömer Günel yönetiminden yaka silken Kuşadası’nda barışçıl ve samimi bir yerel yönetime ihtiyaç olduğunu vurgulayan İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Behçet Alp, “Halktan kopmuş, hatta halka tepeden bakan, samimiyetsiz ve asık yüzlü bu yönetimden bıkan ve değişim isteyen herkesi 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde sandığa davet ediyorum. Kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla Kuşadası’nı seven herkesi yerel seçimi hep birlikte bir demokrasi şölenine çevirmeye çağırıyorum” diye konuştu.
“TEK ADAM REJİMİNİ HEP BİRLİKTE YIKALIM”
Bugüne kadar ne odaların ne sivil toplum örgütlerinin ne de halkın sesine kulaklarını tıkayan Belediye Başkanı Ömer Günel’in son günlerde sözde ortak akıl toplantıları yapmaya başladığına dikkati çeken İYİ Parti Adayı Alp sözlerine şöyle devam etti: “Beyefendinin aklı bugüne kadar neredeydi? Bugüne kadar ben yaptım oldu anlayışıyla yönetiyordu. Kuşadası beyefendinin iki dudağının arasından çıkan laflara göre yönetiliyordu. Seçime 1 ay kala mı demokrasi aklına geldi? Bunlara hiç kimse inanmıyor, çünkü onun yönetim tarzını herkes biliyor. Kurduğu tek adam rejimini herkes görüyor. Biz 1 Nisan’dan itibaren Kuşadası’nı ortak akıl ile yönetmeye talibiz. Gerek odalarımız, meslek ve sivil toplum örgütlerimiz, gerekse halkımız ile birlikte yerel demokrasiyi kuracağız. 31 Mart’ta tek adam rejimini yıkacak ve Kuşadası’nı Kuşadası halkıyla birlikte yöneteceğiz. 1 Nisan’dan itibaren her mahallemizin yönetiminde o mahallenin yaşayanları söz sahibi olacak. 1 Nisan’da Kuşadası’nda barış, sevgi ve hoşgörünün iktidarını birlikte kuracağız.”

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0