BBP EFELER İLÇE BAŞKANLIĞINA ALIKMA ATANDI

Genel Başkanlığını Mustafa Destici’nin yaptığı Büyük Birlik Partisi’nde (BBP) Efeler İlçe Başkanlığı’na atanan İş İnsanı Muhterem Alıkma basın toplantısı düzenledi.

BBP EFELER İLÇE BAŞKANLIĞINA ALIKMA ATANDI
BBP EFELER İLÇE BAŞKANLIĞINA ALIKMA ATANDI
BBP EFELER İLÇE BAŞKANLIĞINA ALIKMA ATANDI
BBP EFELER İLÇE BAŞKANLIĞINA ALIKMA ATANDI

Toplantıya katılan BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tarık Sarı, “Muhterem başkanımın iş dünyasındaki başarısını siyasete taşıyacağından, Büyük Birlik Hareketi’ni Efeler’de daha güçlü olması noktasında çalışacağından en ufak kaygım, şüphem ve endişem yok” diyerek Alıkma için umutlu konuştu.

 

Toplantıda konuşan BBP Kuşadası İlçe Başkanı Fevzi Aslan, Efeler İlçe Başkanlığı’na atanan Muhterem Alıkma için partimiz ve Efeler İlçemiz için hayırlara vesile olmasını dilerim. BBP Kuşadası İlçe Başkanı olarak partimizin gün geçtikçe büyük ses getireceğine inanıyorum. Atamalarımız devam edecek.

 

BAŞKAN  MUHTEREM ALIKMA: “Bizler siyasetin aktif öznesi olacağız. Bizim tüm teşkilatlarımızda yapacak olduğumuz siyaset zaman kalınca partiye beş dakika uğrama siyaseti olmayacaktır. Ben ve arkadaşlarım bedenimizi, ruhumuzu vereceğimiz bir anlayışla siyaset yapacağız. Hepimiz kapı halkın içinde olacağız. Biz siyaseti iki şey için yapıyoruz. Birincisi Allah’ın rızasını kazanmak, ikincisi ise yaşadığımız, nefes aldığımız, rızkımızı kazandığımız şehrimize, ilçemize, mahallelerimize hizmet etmek ve tüm Efeler halkının gönüllerinde yer edinebilmek için çok çalışacağız” diye konuştu.

 

Her zaman kibirden kaçınacaklarının altını çizen Alıkma, “Mütevazi olacağız. Bizim yönetimimizde asla kişisel meseleler, şahsi beklentiler, hevesler hırslar olmayacaktır. Önce ümmet, önce memleket, önce insan şiarından asla vazgeçmeyeceğiz. Bizler bugün bu şerefli makama geldiğimiz gün Liderimiz rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun sözünden yola çıkarak ya Allah ya bismillah diyerek Türk, ata bindiğinde Alparslan’dır ve Yavuz’dur, attan indiğinde ise Mevlana’dır ve Yunus’tur anlayışı ile ben ve arkadaşlarım her zaman ilçemizde yaşayan her biri birbirinden değerli vatandaşlarımızın hizmetkarı olmaya söz vererek bu kutlu davanın bir neferi olarak çalışacağız” diye sözlerini ifade etti.

 

ALIKMA İÇİN UMUTLU KONUŞTU

Toplantıda konuşan BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tarık Sarı, Efeler İlçe Başkanlığı’na atanan Muhterem Alıkma için övgü dolu sözler kullandı. Sarı, “Efeler ‘de Aydın’ın ismine yakışır, Yiğit Efeler ’in bulunduğu Efeler ilçesinde Allah’ın izniyle Büyük Birlik Hareketi’ne hak ettiği noktaya taşıyacak Muhterem başkan ile beraber yol yürüyeceğiz. Muhterem başkanımın Aydın için, Efeler ilçesi için, Efeler halkı için iyi hizmet yapacağına, güzel hizmetlerde bulunacağına şüphem yok. İş dünyasındaki başarısını siyasete taşıyacağından, Büyük Birlik Hareketi’ne Efeler ‘de daha güçlü olması noktasında çalışacağından en ufak kaygım, şüphem ve endişem yok. Allah’ın izniyle Büyük Birlik Hareketi 2023 yılındaki seçimlere Cumhur İttifakı’na Aydın’da ve tüm Türkiye’de hak ettiği yere ve başarıya ulaştıracaktır” dedi.

 

Büyük Birlik Hareketi’nin, Aydın’da olduğu gibi tüm Türkiye’de büyümeye devam ettiğini dile getiren Sarı, “Aydın’da iki hafta önce Kuşadası’na Fevzi başkanımızı yetkilendirdik. Bugün de Muhterem başkanımızı görevlendirdik. Önümüzdeki iki hafta içinde de eksik olan Didim, Söke ve Karpuzlu teşkilatlarına atamalar yapacağız. Allah’ın izniyle Büyük Birlik Partisi Aydın’da güçlü bir şekilde vardır. Bundan sonra da var olacaktır. Seçimlerde de bunu sandığa yansıtacaktır. Efeler ’de Büyük Birlik Partisi’ne 10 bin üyeye ulaştırıncaya kadar çalışacağınıza, gayret göstereceğinize, Aydın’da Büyük Birlik Hareketi’ne bir tane milletvekili çıkaracak şekilde çalışacağınıza da inancım sonsuz.2023 seçimlerinde Büyük Birlik Parti’ni Aydın’da ciddi, güçlü bir şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu.

 

Efeler İlçe Başkanın Atamasını Yaptık Şehit Liderimiz Muhsin Başkan Anısına Lokma Döktürdük Allah Kabul Etsin Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ahmet Tarık Sarı başkan İlçe Başkanlarım Kıymetli Basın Mensuplarınındı Olduğu Bu Güzel Günde Çok Sayıda Katılım Sağlayan Herkese Teşekkür Ederim

 

Efeler İlçesindeki Etre Et Restoran’ında, düzenlenen toplantıya BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tarık Sarı, Aydın İl Başkanı Adem Köse, Kuşadası ilçe Başkanı Fevzi Aslan, Kadın Kolları ve Partililer katıldı. Efeler İlçe Başkanı Muhterem Alıkma, toplantıya eşi Dilek Alıkma, çocukları Mutlu Alıkma ve Seçil Esra Ankara ile katılım sağladı.

 

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0