BBP AYDIN MİLLETVEKİLİ ADAYI RIDVAN EŞİN'E MECLİS YOLU GÖRÜNDÜ

Büyük Birlik Partisi Aydın Milletvekili Adayı Rıdvan Eşin, Aydın halkının gönlünü fethetti.

BBP AYDIN MİLLETVEKİLİ ADAYI RIDVAN EŞİN'E MECLİS YOLU GÖRÜNDÜ
BBP AYDIN MİLLETVEKİLİ ADAYI RIDVAN EŞİN'E MECLİS YOLU GÖRÜNDÜ
BBP AYDIN MİLLETVEKİLİ ADAYI RIDVAN EŞİN'E MECLİS YOLU GÖRÜNDÜ

Büyük Birlik Partisi'nden milletvekilliği adaylığını açıkladığından itibaren Aydın'da gündem olan Rıdvan Eşin, Aydın'daki dengeleri alt üst etti.

Her kesimden seveni bulunan Eşin'e destek çığ gibi büyüyor. Gittiği her yerdeki halktan büyük bir sevgi ile karşılanan Eşin, her gün sabah dokuzda güne başlıyor, gece en erken ikide mesaisini bitiriyor. Gün içinde en az iki ilçede ve birçok mahallede ziyaretlerde bulunuyor.

16 Nisan günü Aydın Kent Meydanı'nda yoğun bir katılım ile açıkladığı milletvekili adaylığının üzerinden on yedi gün oldu.

Bu süre zarfında Aydın merkez ve ilçelerinde girilmedik sokak bırakmayan Eşin'e büyük bir destek var. Büyük Birlik Partisi tabanı ve Eşin'in sevenlerinin kendisine gösterdikleri destek ile gittikleri her ilçede, her mahallede, her sokakta insanların dertlerini dinleyen; sorunlarına çözüm bulmaya çalışan Eşin, daha şimdiden Aydın’da gönülleri fethetmeyi başarmış.

Yaptığı görüşmelerde kendisine sorulan sorulara çok açık ve net cevap veren Eşin, Aydın için çalışacağının üstüne basarak söylemesi, kendisini dinleyenleri mutlu etti. Aydın halkına bugüne kadar yeterli değerin verilmediğine değinen Eşin, ''Seçildikten sonra Şehrimiz için elimden ne geliyorsa yapacağını, bundan sonra Aydın gerektiği değeri alacaktır,'' dedi.

Aydın'da girilmeyen sokak, sıkılmadık el bırakmayana kadar seçim çalışmalarına aralıksız devam edeceğini, bunun için gece - gündüz demeden kalabalık bir ekip ile Aydın halkının gönüllerine dokunmak için gerekirse yirmi dört saat çalışacaklarını belirten Büyük Birlik Partisi Aydın Milletvekili Adayı Rıdvan Eşin ‘’Herkesin Vekili Olacağız’’ projesiyle yola çıktığını, bunu da başarmak için Aydın halkının desteğiyle olacağını belirtti.
'Herkesin Vekili Olacağız' parolasıyla yola çıkan Eşin; din, ırk, mezhep ayrımı yapmaksızın her kesimin gönüllerini kazanmayı başardı.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0