AK PARTİ KUŞADASI TEŞKİLATINDAN AYDIN'A ÇIKARMA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Aydın’da Efeler ve Nazilli'yi ziyaret ederek açılış törenlerine katılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyareti öncesinde AK Parti Kuşadası İlçe Kadın Kolları Başkanı Arzu Bayraktar, Yenihaber Kuşadası TV'ye Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir arada olacakları için çok heyecanlı olduklarını, Kuşadası’ndan 44 otobüsün Aydın’a hareket ettiğini söyledi.

AK PARTİ KUŞADASI TEŞKİLATINDAN AYDIN'A ÇIKARMA

AK Parti Kuşadası İlçe Teşkilatı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Aydın ziyareti öncesinde son hazırlıklarını tamamladı, otobüslerle Aydın’a hareket etmeye başladılar.

Kuşadası İlçe Başkanlığı önünde hareketlilik yaşanırken, AK Parti Kuşadası İlçe Kadın Kolları Başkanı Arzu Bayraktar, Yenihaber Kuşadası TV'ye açıklamalarda bulunarak ilçe teşkilatı olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Aydın ziyareti için çok heyecanlı olduklarını ifade etti. Başkan Bayraktar, “Tabi ki çok heyecanlıyız. Açılış töreni için Sayın Cumhurbaşkanımızla bir arada olacağız. Araçlarımız Kuşadası'ndan yola çıktı. Hepsine hayırlı yolculuklar diliyorum. Köylerimizden de diğer araçlarımız yola çıktı. İlgi çok iyi. 44 aracımız var. Ayrıca kendi özel araçlarıyla giden vatandaşlar da var. Tüm plakaları bildirildi. Eşini, çocuğunu alan hep birlikte gidiyorlar. Çok büyük coşkuyla açılış yapacağız inşallah. Bütün halkımızı Aydın’a davet ediyoruz. Katılmak isteyenler buyursun gelsin” dedi.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0