ADİL YAŞAM DERNEĞİ İMZALARI İLE ÇIKARMA YAPTI

ADİL YAŞAM DERNEĞİ İMZALARI İLE ÇIKARMA YAPTI

Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can'ı makamında ziyaret eden Adil Yaşam Derneği Başkanı Muhammed Haluk Çavuşoğlu, Başkan Yardımcısı Aylin Balcı, dernek yöneticileri Neslihan Uğurlu ve Ümit Arpa, toplumdaki genel af taleplerini ve gerekçelerini içeren bir üst yazı ile birlikte toplanan imzaları Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a iletilmek üzere Bakan Yardımcısı Can'a teslim etti.

Dernek Başkanı Çavuşoğlu, "Adalet Bakan Yardımcımız Ramazan Can beyefendiye, ziyaretimizde göstermiş olduğu samimiyetinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Toplamış olduğumuz imzaları, mahkum ve mahkum yakınlarının taleplerini de kendilerine ilettik" dedi.
KENDİ ÜLKELERİNDE AFFA UĞRAMIŞ GÖÇMENLER ARAMIZDA DOLAŞIYOR"

Adli mahkumlara genel af konusunda umutlu olduklarını ifade eden Adil Yaşam derneği Başkanı Muhammed Haluk Çavuşoğlu, "Daha dün Suriye'de genel af ilan edildi. Kendi ülkelerinde defalarca affa uğramış Suriyeli ve Afgan göçmenler bizim ülkemizde aramızda dolaşırken, bizler de adil yargılanmamış ve orantısız cezalara mahkum edilmiş kendi insanlarımız için bir genel af talep ediyoruz. Bu talebimiz doğrultusunda her platformda mücadelemizi sürdürüyoruz. Ankara ziyaretimiz de çok olumlu geçti ancak biz adli mahkumlar için bir genel af kararı Resmi Gazete'de yayımlanana kadar bu talebi dile getirmeye devam edeceğiz" dedi. (

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0