A MİLLİLERİ TAŞIYAN UÇAK ZORUNLU İNİŞ YAPTI

A Milli Futbol Takımı'nı taşıyan uçak, Teknik Direktör Vincenzo Montella'nın ağabeyi Emanuele Montella'nın rahatsızlanması nedeniyle tedbir amaçlı olarak Münih Havalimanı'na indi. Uçaktan ayrılan Hamit Altıntop ve Vincenzo Montella, Emanuele Montella'nın muayenesine refakat etti. Galler maçının ardından İstanbul'a dönmekte olan A Milli Takım uçağı, Teknik Direktör Vincenzo Montella'nın ağabeyi Emanuele Montella'nın rahatsızlanması sebebiyle tedbir amaçlı olarak Münih Havalimanı'na iniş yaptı.

A MİLLİLERİ TAŞIYAN  UÇAK ZORUNLU İNİŞ YAPTI

TFF tarafından yapılan açıklama şu şekildedir:

"UÇAK, ACİL İNİŞ YAPTI"
"A Milli Takım kafilesini Cardiff'ten İstanbul'a taşıyan uçak, Teknik Direktörümüz Vincenzo Montella'nın ağabeyi Emanuele Montella'nın aniden rahatsızlanması nedeniyle tedbir amaçlı olarak Münih Havalimanı'na acil iniş gerçekleştirdi.
"MONTELLA VE HAMİT ALTINTOP, HASTA YAKININA EŞLİK ETMEK İÇİN UÇAKTAN AYRILDI"
TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop ile Vincenzo Montella, Emanuele Montella'nın detaylı muayenesine refakat etmek üzere A Milli Takım doktoru ile birlikte uçaktan ayrıldı. A Milli Takım uçağının İstanbul Havalimanı'na varış saati kesinleştiğinde gerekli duyuru yapılacaktır."

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0