AYDIN’DA 9. ULUSLARARASI TARIM VE HAYVANCILIK FUARI DÜZENLENECEK

Aydın 9. Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı, Aydın Ticaret Borsası’nın öncülüğünde gerçekleştirilecek. Ocak ayında yapılacak olan fuarda, tarım, gıda ve hayvancılıktaki gelişmeler ve yeni teknolojiler üreticilerle buluşturulacak.

AYDIN’DA 9. ULUSLARARASI TARIM VE HAYVANCILIK FUARI DÜZENLENECEK

Türkiye’nin en önemli tarım merkezlerinden biri olan Aydın’da, 9. Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı düzenlenecek. Aydın Ticaret Borsası’nın öncülüğünde gerçekleştirilecek olan fuar, 13-16 Ocak 2022 tarihleri arasında düzenlenecek. Efeler ilçesindeki Tariş Pamuk Depoları'nda gerçekleşecek olan fuara, çok sayıda yerli ve ulusal firma katılacak. Tarım, gıda ve hayvancılıktaki gelişmeleri ve yeni teknolojileri üreticilerle buluşturmasına vesile olacak fuarın Aydın ekonomisine önemli katkılarının olması bekleniyor. 2020 yılında 180 milyon TL sıcak satışın gerçekleştiği Aydın Uluslararası Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı’nda bu yıl için daha yüksek bir rakam hedefleniyor.

“Kentimize değer katmak için Uluslararası Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı düzenleyeceğiz”

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur Aydın ve çevre illerden vatandaşları fuara davet ederek, “Aydın, ülkemizin en önemli tarım kentlerinin başında yer alıyor. Bu anlamda Aydın Ticaret Borsası olarak kentimize değer katmak için Uluslararası Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı düzenleyeceğiz. Bu yıl 9’uncusunu düzenleyeceğimiz fuarımız için hazırlıklarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı ile katılımcı firmaların ürünlerini tanıtmasını ve Aydınlıları da tarım alanındaki teknolojiyle buluşturmasını hedefliyoruz.” açıklamasında bulunarak, Aydın’ın ekonomik ve ticari potansiyelinin arttırılması açısından önemli bir yeri olan 9’uncu Aydın Uluslararası Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı'mıza herkesi beklediğini vurguladı.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0