YENİKÖY BEHÇET ALP'İ BAĞRINA BASTI!

Kuşadası’nı gerçek hizmetlerle tanıştırmak ve korku iklimine son vermek için gecesini gündüzüne katarak çalışan İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Behçet Alp, dün akşam Yeniköy Mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Behçet Alp, seçimi kazandıktan sonra ilk kutlamayı Yeniköy’de yapmak için söz verirken, Yeniköy mahallesi sakinleri de en yüksek oy oranı için Behçet Alp’e söz verdiler.

YENİKÖY BEHÇET ALP'İ BAĞRINA BASTI!

Gençliği, enerjisi ve dinamizmiyle sahaya indiği günden beri büyük fark yaratan İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Behçet Alp, dün akşam Yeniköy Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Muhtar adaylarının da katıldığı toplantıda mahallenin sorunlarını dinleyen ve çözüm önerilerini tartışan Behçet Alp, mevcut belediye başkanı Ömer Günel’in mahalleye bir kez bile uğramadığının öğrenince seçimin ardından ilk geleceği mahallenin Yeniköy olacağına söz verdi. 
Arandığında bulunamayan değil, aranmadan vatandaşın ayağına gelen bir belediye başkanı olacağını vurgulayan Behçet Alp, “Ömer Günel, belediye başkanının makamı sokaklardır dedi. Kendine özel araç filan yaptırdı. Birkaç kez göstermelik sağa sola gitti, Sonra kendisini gören olmadı. Maalesef Kuşadası’nı kaderine terk etti. Yeniköy’ü kaderine terk ettiler. Bir kez bile uğramayanlar seçimi kaybedince uçak biletlerini alıp gidecekler. Bizim gidecek yerimiz yok. Bizim mezar yerimiz bile belli” dedi.
Kendisinin Ak Parti adayı Esat Altungün’ü şikâyet ederek adaylığını engellediği ve Ak Parti’ye geçmeye çalıştığı şeklinde yayılan haberlere sert tepki gösteren İYİ Parti Adayı Alp, “Yukarıda Allah var. Aslanlar gibi buradayım, parti teşkilatımla beraberim. Yerim belli. Bu yalanlar 31 Mart’ta ayaklarına dolaşacak. O her yeri kapladıkları afişler, yaptıkları şovlar, harcadıkları sınırsız paralar onları kurtaramayacak” diye konuştu.
Projelerden önce Kuşadası’nın kronik sorunlarına odaklanacaklarını anlatan Behçet Alp sözlerine şöyle devam etti: “Proje soruyorlar. Elbet projeler hazırladık. Tam 100 ayrı proje sunacağız. Ama en önemli projemiz Kuşadası’nın gerçek sorunlarını çözmek. Oluşan bu büyük enkazı kaldırmak. Kuşadası’nda hala vidanjör kullanılıyor. Bu çağdışılık yakışıyor mu? İçimiz parçalanıyor. Kültüre, sanata, konsere, heykele elbet karşı değiliz. Ama bunlar üstyapı. Önemli olan uzun yıllardır ihmal edilen altyapıyı toparlamak. Biz gerçek sorunları çözmek için elimizi taşın altına koyacağız.” 
Kuşadası’nda güçlü bir rüzgâr yakaladıklarını ve seçimi kazanacaklarını anlatan İYİ Parti Adayı Alp, 31 Mart’ın bir parti seçimi olmadığının altını çizerek, “Ben Yeniköy’ün kanalizasyon ve altyapı sorununu çözmeye talibim. Yeniköy’e çocuk parkları ve çok amaçlı bir salon yapacağım. Bu bir hizmet seçimi olacak. Şapkamızı koysak kazanırız devri sona erecek. Yarışı önde götürüyoruz. Bu karanlık devir 31 Mart’ta sona erecek” dedi.

                                                                                                                                   ÖZEN ÖZDEN

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0