KAMPANYAMIZIN EN BÜYÜK ÖNCÜSÜ AYTEKİN SABUNCU'DAN TAM DESTEK

Ada Life Gayrimenkul ’ün sahibi İş insanı Aytekin Sabuncu bizzat ofisimize gelerek canlı yayınımıza destek sağladı.

KAMPANYAMIZIN EN BÜYÜK ÖNCÜSÜ AYTEKİN SABUNCU'DAN  TAM DESTEK
KAMPANYAMIZIN EN BÜYÜK ÖNCÜSÜ AYTEKİN SABUNCU'DAN  TAM DESTEK

KARINCA KARARINCA ELİMİZDEN NE GELİYORSA ÇOCUKLARIMIZ İÇİN BURADAYIM

AYTEKİN SABUNCU: İnsanlar dostları ile vardır, yardımsever olmak siyasi görüş veya iş insanı olmakla alakalı değil yürekten gelmelidir. Bizlerde ‘’Çocuklar Üşümesin’’ kampanyamıza yürekten destek sağlayacağız. Vicdanı olan yüreği olan ve imkânı olan her insanın bu kampanyaya duyarsız olacağını sanmıyorum. Bir çocuğun hayali ayakkabı veya mont olmamalı, biz buna kör veya sağır olmamalıyız. Dostlarıma teşekkür ederim.

İlk destek ortağı olan Gözde Ünsoy’dan geldi. Canlı yayınımıza katılarak kendisi de evlat sahibi olan Ünsoy güzel bir destekte bulundu. Kuşadası’nda hiçbir çocuğumuz üşümesin, keşke elimizden gelse ihtiyaç sahibi bütün çocuklarımıza yardım edebilsek inşallah bu güzel iyilik akımı insanlara bir örnek olur destek vermeye devam edeceğim çocuklarımız için ben de varım.’ diye sözlerini ifade etti.

YENİHABER GAZETESİ AİLESİ OLARAK

Kuşadası’nın sevilen, sayılan, yüce gönüllü ve hayırsever İş insanı Ada Life Gayrimenkul’ün sahibi Aytekin Sabuncu canlı yayınımıza gelerek, yakın dostlarından kampanyamıza gönülden destek olmalarını istedi. Kampanyamıza destek en başta ortağı Gözde Ünsoy’dan geldi. Çağrısına destek veren İş insanları sayesinde birçok çocuğumuz bu kış üşümeyecek.

 

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0