VATANDAŞLAR ‘KALDIRIM İŞGALCİLERİ’NDEN ŞİKAYETÇİ

Kuşadası’nda kaldırımlara uygunsuz şekilde park edilen araçlardan vatandaşlar şikayetçi durumda. Vatandaşlar, yetkililerden kaldırımları daha sık denetlenmesini talip ediyor.

VATANDAŞLAR ‘KALDIRIM İŞGALCİLERİ’NDEN ŞİKAYETÇİ

Kuşadası Kent Merkezi’ndeki kaldırımlara uygunsuz park edilen araçlar yaya vatandaşları oldukça zorluyor.  Vatandaşlar, kaldırımları işgal eden bu durumlardan oldukça şikayetçi… Yetkili kurumların sık sık denetim yapıp gerektiği yerde cezai işlem uygulamasını isteyen vatandaşlar, “Kaldırımlar zaten dar. Araçlar da yayaları hiç düşünmeden kaldırımlara park ediliyor. Yürümekte zorlanıyoruz. Kuşadası’nın trafiği ortada. Turizmin göbebeği olan kente bu görüntü yakışmıyor. Yetkililer bu durum için çözüm üretmeli” şeklinde şikayetlerini dile getirdiler.

Vatandaşlar, Kuşadası’ndaki özellikle merkezde bulunan cadde ve sokaklarında, yayaların kullanım alanı olan kaldırımlar başta olmak üzere, yol kenarlarının iş yerleri tarafından işgal edilmesinin önüne geçebilmek için zabıta müdürlüğü ekiplerinin harekete geçmesini bekliyor.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0