TURİSTİN OTELDEKİ KAVGA SONRASI ÖLÜMÜ

TURİSTİN OTELDEKİ  KAVGA SONRASI ÖLÜMÜ

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, bir turistin oteldeki kavga ve taşkınlık sonrasında hayatını kaybetmesi üzerine geniş kapsamlı bir soruşturma başlatıldı.

DEFALARCA UYARILDI

Olay, dün gece saat 22.00 civarında Süleyman Demirel Bulvarı üzerindeki Ömer Tatil Köyü otelinde gerçekleşti. Bulgaristan'dan tatil için gelen 35 yaşındaki Plamen Dinev, aşırı alkol tüketiminin ardından otel içinde bağırmaya başladı. Otel görevlileri tarafından defalarca uyarılan Dinev, bu uyarılara rağmen davranışlarını sürdürdü ve otel personeli ile tartıştı.

KELEPÇELENİRKEN YERE YIĞILDI

Otel güvenliği tarafından müdahale edilen Dinev, kelepçelenerek kontrol altına alındı. Ancak, müdahale sırasında Dinev bir anda hareketsiz kalıp yere düştü. Durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildiren otel personeli, sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesiyle Dinev’in hayatını kaybettiğini öğrendi.

OTOPSİ YAPILACAK

Dinev’in cenazesi, ölüm nedeninin kesin olarak belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Kuşadası Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayın ardından Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olayın detaylarını incelemek üzere geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Ekipler, oteldeki tüm güvenlik kameralarına el koyarak, turist ile tartışan 14 otel çalışanını gözaltına aldı. Olayın kesin nedeni ve ayrıntıları, yapılacak otopsi ve süren soruşturmanın ardından belirlenecek.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0