TUNTAŞ AİLESİNDEN BAĞIŞ!

Söke'de, hayırseverler tarafından Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'nin cihaz eksikliklerini gidermek amacıyla başlatılan bir kampanya kapsamında Üroflowmetri cihazı kazandırıldı.

TUNTAŞ AİLESİNDEN BAĞIŞ!

Bu hayırseverlik hareketinin öncülerinden Hilali Tuntaş, Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne modern bir Üroflowmetri cihazı bağışladı. Hastane Başhekimi Dr. Hasibe Özgöçen Dinçel, bağışla ilgili bilgileri paylaştı ve Tuntaş'a teşekkür etti.

Dr. Dinçel, "Hastanemizde modern ve nitelikli sağlık hizmeti sunmayı felsefe edinmiş yönetim anlayışımız ile dijital hastane olma yolundaki çalışmalarımız durmaksızın devam etmektedir. Bu kapsamda, hastanemize yeni nesil Üroflowmetri cihazı alınmıştır. Cihazın alınmasında desteklerini esirgemeyen Hilali Tuntaş'a bağışlarından dolayı çok teşekkür ederiz." dedi.

Üroflowmetri cihazı, idrar yapma sorunlarının tespiti için kullanılan bir testtir. Cihaz, üriner sistem bozukluğuna neden olan hastalıkların tanısının konulmasında yardımcı olur. Cihaz sayesinde mesane fonksiyonları değerlendirilir ve idrar akışındaki tıkanıklıklar tespit edilir. Başhekim, hastaların muayene ve tedavi için Üroloji Uzmanlarından randevu almaları gerektiğini belirtti.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0