TEMA gönüllüleri sahiller temizledi

Güzelçamlı TEMA gönüllüleri, 5 Haziran Dünya Çevre günü kapsamında sahilleri temizleyerek, çevreye ve doğaya karşı duyarlılıklarını bir kez daha gösterdi.

TEMA gönüllüleri sahiller temizledi

5 Haziran Dünya Çevre Günü çerçevesinde, Kuşadası Güzelçamlı TEMA gönüllüleri sahillere inerek çevre temizliği gerçekleştirdi. Sabah erken saatte Karaova, Kadıkalesi, Davutlar, Güzelçamlı rotalarında çevre temizliği yapan grup, ellerinde çöp poşetlerini alarak sahil bandı üzerinde gördükleri çöp ve atık maddeleri topladı. Etkinliğe, Güzelçamlı TEMA gönüllülerinin yanı sıra yerli ve yabancı turistler de destek oldu.

DOĞAYI KORUMAK BİZLERİN GÖREVİDİR

Çevre günü çerçevesinde konuşan Güzelçamlı TEMA gönüllüsü ve profesyonel doğa yürüyüşü rehberi Kemal Arı, ‘Çevre günü nedeni ile sahillerimizde çevre temizliği yapmak ve bu konuda farkındalık yaratmak üzere toplandık. Ülkemizi korumak ve doğaya sahip çıkarak gelecek nesillere bırakmak hepimizin görevi.Doğa bize muhtaç değil aksine bizler doğaya muhtacız. Bu nedenle de temiz tutmak ve gereken özeni göstermek zorundayız. Etkinlikte emeği geçen tüm arkadaşlarıma, fotoğraf çekimleri için Yavuz Telli’ye ve de aramıza katılarak destek gösteren Alman arkadaşımız Dieter’e de çok teşekkür ederim’ dedi.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0