TALİH KUŞU SÖKE SEMALARINDA!

Aydın'ın güzel ilçesi Söke, bu kez şansın cömert bir gülümsemesiyle aydınlandı. Bir marketten 150 liralık kazı kazan alan bir vatandaş, kazandığı 12 milyonluk rekor ikramiye ile adeta şehri sevince boğdu.

TALİH KUŞU SÖKE SEMALARINDA!

 Aydın'ın talihli vatandaşı, hayatının en büyük sürprizini yaşarken, bu müjdeli haberle Söke halkı da sevinç içinde buluştu.

Market yetkilisi Hamit Çallıoğlu, büyük ikramiyenin sahibini müjdeleyerek, "Müşterimize 12 milyon lira çıktı. Müşterimiz iyi günlerde kullansın. Tüm müşterilerimize bol şans dileriz. İkramiye çıkan kişi Sökeli ve güzel bir kardeşimiz. Söke’mize de hayırlı olsun. 12 milyon lira gerçekten de iyi bir para. İyi günlerde kullanmanızı dileriz" dedi.

Çallıoğlu ayrıca, bu olayın kendileri için bir ilk olduğunu belirterek, "İlk kez bu kadar büyük ikramiye veriyoruz. Müşterimizin ikramiye çıkması nedeniyle çok sevinçli bir şekilde markete geldi. Makineden kontrol ettiğimizde ben de çok şaşırdım. O da şaşırdı, ben de şaşırdım. Daha önce de 1, 2, 3 ve 4 milyon lira olmak üzere büyük ikramiye verdik ama bu kadar tutar bizim için de bir ilk oldu. Müşterimiz de şok oldu. Mutluluk içinde dükkandan ayrıldı. Kendisi ve Söke için hayırlara vesile olsun" ifadelerini kullandı.

Bu olağanüstü kazanç, Söke'nin kaderini değiştiren bir anı olarak tarihine geçerken, kazanan vatandaşın yeni yaşamına 12 milyonluk bir başlangıç yapması, kentteki umutları da yeşertti.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0