SÖKESPOR, MUĞLASPOR’U AĞIRLIYOR

İkinci yarıya deplasmanda Yıldızspor galibiyeti ile başlayan Eşin Grup Sökespor yeni seri peşinde.  İkinci yarının ilk maçında deplasmanda Aydın Yıldzıspor’u 2-0 yenerek ikinci yarıya moralle başlayan Eşin Grup Sökespor iki ay aradan sonra yeniden kendi taraftarın önüne Pazar günü oynayacağı Muğlaspor maçı ile çıkmaya hazırlanıyor. 

SÖKESPOR, MUĞLASPOR’U AĞIRLIYOR

SÖKESPOR, MUĞLASPOR’U AĞIRLIYOR
İkinci yarıya deplasmanda Yıldızspor galibiyeti ile başlayan Eşin Grup Sökespor yeni seri peşinde. 
İkinci yarının ilk maçında deplasmanda Aydın Yıldzıspor’u 2-0 yenerek ikinci yarıya moralle başlayan Eşin Grup Sökespor iki ay aradan sonra yeniden kendi taraftarın önüne Pazar günü oynayacağı Muğlaspor maçı ile çıkmaya hazırlanıyor. 
Pazar günü (yarın) Söke Şehir Stadında saat 14.00’de başlayacak olan Muğlaspor maçının hazırlıklarını antrenör Gürkan Ferhatoğlu yönetiminde sürdüren kırmızı lacivertliler de ameliyat olan kaleci Sefa’nın dışında sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. 
Gürkanoğlu'dan haklı isyan 
"BİZİM RAKİBİMİZ SAHA ZEMİNİ" 
Eşin Grup Sökespor Teknik Direktörü Ferhat Gürkanoğlu, haftasonu oynanacak Muğlaspor maçını değerlendirdi. Gürkanoğlu, "Bizim tek rakibimiz saha zemini gerçekten çok kötü bir durumda" dedi. 
Geçtiğimiz hafta Aydın Yıldızspor deplasmanından 3 puan alarak evine mutlu dönen E.G. Sökespor'da gözler haftasonu Muğlaspor maçını çevrildi. Kendi evinde oynayacağı maçta avantajlı olması gerekirken sahanın oynamaya elverişsiz olması durumu dezavantaja çevirdi. 
"Bizim rakibimiz saha zemini" 
Aydın'da futbola gereken özeni ve değeri göstermediklerini vurgulayan Teknik Patron Ferhat Gürkanoğlu, "Öncelikle geçtiğimiz hafta oynadığımız Aydın Yıldızspor'a çok teşekkür ediyoruz. Bizi güzel bir şekilde ağırladılar. Güzel bir 3 puan aldık. Bu hafta kendi sahamızda Muğlaspor'la karşılaşacağız. Sahamız hala daha kötü durumda bizim en büyük rakibimiz saha zemini sahayı yenersek maçı kazanırız. Saha cidden rezalet bir durumda. Neden kimse el atmıyor anlamıyorum. Sezon sonu yıkılacağı söyleniyor. Futbolcularımızın morali yüksek bu hafta da güzel bir 3 puan almak istiyoruz" dedi.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0