SÖKE’DE NEREYE ÇEKERSEN SAHNE ALDI

Söke Kent Konseyi Kültür, Sanat, Turizm çalışma grubu bünyesinde sahne alan ''NEREYE ÇEKERSEN'' İsimli Komedi oyunu Recep Yazıcıoğlu Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirildi.

SÖKE’DE NEREYE ÇEKERSEN SAHNE ALDI
SÖKE’DE NEREYE ÇEKERSEN SAHNE ALDI

SENARYOSUNU ENGİN GÜVENÇ VE GÖNEN AKPULLUKÇU YAZDI.

 ‘Nereye Çekersen’ Tiyatro oyunu sonrası sosyal medyada paylaşımda bulunan Senaristi ve Yönetmeni olan Gönen Akpullukçu şu şekilde duygularını ifade etti.

Akpullukçu, ‘Yine harika bir oyun, yine full bir salon. Emekleri için tüm oyunculara, kent konseyi başkanımıza, Söke Belediyesine ve tüm seyircilerimize teşekkürler. İlk oyun yönetmenlik tecrübemde seyircilerin birçoğunun tekrarı ne zaman diye sorması beni oldukça onore etti. Bakalım daha neler mümkün’ diye paylaşımda bulundu.

Katılımın yoğun olduğu etkinlikte, Söke Kent Konseyi Başkanı Saliha Ondört açıklamada bulundu,

Başkan Ondört, ‘’Etkinliğimize katılan değerli Söke halkımıza teşekkürü bir borç biliriz, bu ve buna benzer etkinliklerimiz devam edecek, kent konseyimizin halkımızı birleştirici bir güç olduğunu Sökemize sürekli böyle etkinliklerimiz ile hizmet etmeye devam edeceğiz. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde sahne alacak tiyatro oyunu için tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum.’’ diye konuştu.

 Nereye Çekersen isimli oyuncu kadrosundan Hülya Yaşar ile gerçekleştirdiğimiz konuşmada şunları kaydettik,

Nereye Çekersen’ Adlı oyununuzdan beklediğiniz katılım oldu mu?

 Beklediğimizden fazla katılım oldu, bu da bizi mutlu etti. Söke halkı sanata önem veriyor, bizim katılımcılarımız çok olduğu için Söke’ye Kültür Merkezi istiyoruz. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde sahne alacağız, sanatı seven tüm katılımcılarımız bekliyoruz. Oyunumuza gelen seyircilere sizlerin aracılığıyla teşekkür ederim.’ diye sözlerini ifade etti.

 Nereye Çekersen İsimli Kadronun Değerli Oyuncuları, Ali Yaman, Asife Yaman, Gönen Akpullukçu, Hilal Efendi, Hülya Yaşar, İbrahim Dilber, İsa Toklan, Sühan Karaçelik, Şule Karataş Gördü, Yasemin Yavaşoğlu’nun Sahne Aldığı Tiyatro izleyicilerine keyifli bir görsel şölen sundular.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0