SÖKE'DE ALTI OKULA DOĞAL GAZ GELİYOR!

Söke'de altı okul daha doğal gaz ile ısınmaya başlayacak. Yetkililer, en büyük hedeflerinin tüm okullarda doğal gaz ile ısınmayı sağlamak olduğunu ifade etti.

SÖKE'DE ALTI OKULA DOĞAL GAZ GELİYOR!

Türkiye'de altı okulun daha doğal gaza kavuşacağı öğrenildi.

12 Mayıs tarihinde 3, 16 Mayıs tarihinde de üç olmak üzere toplam altı okul 2022-2023 eğitim öğretim yılında doğal gaz ile ısınmaya başlayacak.

12 Mayıs 2023 tarihinde Şehit Emre Acar Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Kocagözoğlu Ortaokulu ve Hacı Kazımoğlu İlkokulu için doğal gaz dönüşüm ihalesi yapılacak.

16 Mayıs 2023 Salı günü de üç okulun daha doğal gaza dönüşüm ihalesi yapılacak. Bu okullar Savuca İlkokulu ve Ortaokulu, 100. Yıl Atatürk İlkokulu ve 100. Yıl Atatürk Ortaokulu olacak.

Söke İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Yapıcı, önünden doğal gaz hattı geçen her okula doğal gaz dönüşümü gerçekleştireceklerini belirterek, "Mayıs ayı içinde altı okulumuzun doğalgaz dönüşüm ihalesini yapıyoruz. Hedefimiz İlçe merkezinde tüm okullarımızın doğal gaz ile ısınmalarını sağlamak. Bunun için de Enerya'ya okulların bulunduğu sokaklara doğal gaz hattına ağırlık vermelerini istiyoruz. Okullarımız doğal gaz ile ısınacak. İhalelere devam edeceğiz," cümlelerini kullandı.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0