SÖKE TİCARET ODASI KOSGEB HAKKINDA BİLGİ ALDI

KOSGEB Aydın İl Müdürü olan Sadullah Dülger, sabah erken saatlerde Söke Ticaret Odasını ziyaret ederek KOSGEB destekleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

SÖKE TİCARET ODASI KOSGEB HAKKINDA BİLGİ ALDI

Sadullah Dülger'in dün sabah saat 09.30’da Söke Ticaret Odasını ziyaret ederek KOSGEB destekleri hakkında bilgilendirmede bulunduğu öğrenildi.

Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Kutlay ile bir süre görüşen KOSGEB Aydın İl Müdürü Sadullah Dülger özellikle ihracat destekleri konusunda girişimcilerden proje hazırlamaları konusunda bilgiler verdiği öğrenildi. Ziyaret ile ilgili bilgiler veren Söke Ticaret Odası Başkanı Haluk Kutlay “KOSGEB Aydın İl Müdürümüz Sadullah Dülger odamıza ziyarette bulundu. Kendisi ile ilgili KOSGEB destekleri konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Girişimcilerimiz genellikle KOSGEB destekleri konusunda dosya hazırlamaktan kaçınıyorlar. KOSGEB’in ihracat destekleri konusunda önemli hibe yardımları var. 300 bin TL’ye kadar hibe desteğinde bulunabiliyorlar. Biz oda üyelerimizden bu desteklerden yararlanmak için başvurularını yapmalarını istiyoruz. Bana çıkmaz diye düşünmesinler. Şartlarını yerine getirebilen her üyemiz mutlak şekilde proje hazırlasınlar. KOSGEB müdürümüz ile yararlı bir toplantı oldu. KOSGEB destekleri konusunda biz de Ticaret Odası olarak üyelerimize bilgilendirmeye devam edeceğiz” dedi. 

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0