SÖKE ANADOLU LİSESİ'NDEN ANLAMLI ETKİNLİK

Söke Anadolu Lisesi, yarın (10 Aralık) öğrencilerin katılımıyla okulun salonunda kan bağışı gerçekleştirecek.

SÖKE ANADOLU LİSESİ'NDEN ANLAMLI ETKİNLİK

Anadolu Lisesi tarafından artık geleneksel hale gelen kan bağışı kampanyasının yarın Söke Anadolu Lisesi salonda yapılacağı bilgisi verildi. “Senin 15 dakikan, başkasının bir ömrü olsun” Sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında 10 Aralık cuma günü Söke Anadolu Lisesi salonunda kan bağışı gerçekleştirilecek.

Söke Anadolu Lisesi ve Kızılay Kan Merkezi ile ortaklaşa kan bağış kampanyasının her yıl ilgi gördüğü belirtilirken, kampanyaya öğrencilerin yanı sıra velilerin de destek vermeleri istendi.

Söke’deki sivil toplum kuruluşlarının da destek vermesini beklediklerini dile getiren okul müdürü Ayhan Türk, kampanyaya geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi vatandaşların ilgi göstermesini beklediklerini dile getirdi. Özellikle pandemi döneminde vatandaşların kan bağış kampanyasına çok sıcak bakmadığını dile getiren Ayhan Türk, bundan dolayı kan stoklarının azaldığına dikkat çekti. Rekor sayıda kan bağışının gerçekleşmesi için yarın kapı kapı dolaşarak ellerinden gelen katkıyı vermeye çalışacaklarını söyleyen Ayhan Türk ilçede eğitim veren okul idarecilerinin de katkı sağlayacaklarını belirtti.

Söke Anadolu Lisesi Müdürü Ayhan Türk, cuma günü saat 10.00-17.00 arası Söke Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirecekleri kan bağışı kampanyasına tüm halkı davet ederek “Senin 15 dakikan, başkasının bir ömrü olsun” diyerek tüm vatandaşları düzenli olarak kan bağışı yapmaya davet ediyoruz” dedi.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0