SAVAŞ, ''AYDIN'IN YENİ STADYUMU 25 BİN KİŞİLİK OLACAK''

Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Savaş, deprem riski nedeniyle yıkılan stadyumun yerine 25 bin kişilik yeni Adnan Menderes Stadyumu yapacakları müjdesini verdi.

SAVAŞ, ''AYDIN'IN YENİ STADYUMU 25 BİN KİŞİLİK OLACAK''

Aydın’da seçim çalışmalarına ara vermeden sürdüren Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Savaş, vatandaşlarla bir araya gelerek vaatlerini anlatıyor. Vaatlerinin vatandaşlarda karşılık bulduğunu ifade eden Savaş Aydın'ın 1. derece deprem bölgesi olduğunu belirterek hem 20 bin sosyal konut hem kentsel dönüşüm sözü verdi. Gençlere her bin TL burs vereceklerini de söyleyen Savaş "Emeklimize her ay 5 bin TL'lik destek vereceğiz. Vereceğimiz kartla istediği yerden alışverişini yapabilecekler. Aydın'da altyapı problemlerini 5 yıl içinde çözeceğiz. Aynı zamanda biz kentimizin yatırım, üretim ve ihracat kapasitesini de yükselteceğiz" dedi.
AYDIN SPOR ŞEHRİ OLACAK
Aydın’ı spor şehri yapacaklarını da ifade eden Savaş, “Deprem riski nedeniyle yıkılan stadyumun yerine Atatürk Parkı yapacağız. Yeni stadı otogarın yanına yapacağız. Onun yanına da kapalı spor salonu yapacağız. Stadyumun kapasitesini 15 bin kişilik olarak planlamıştık. Gelen talebin ardından 25 bin kişilik yapmaya karar verdik. Kapalı spor salonunu 3 bin 500 kişilik yapacağız. Ulusal ve uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapacak” diye konuştu.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0