Sağanak yağış yaşamı olumsuz etkiledi

Aydın'ın Söke ve Germencik ilçelerinde sağanak, yaşamı olumsuz etkiledi.

Sağanak yağış yaşamı olumsuz etkiledi

Söke'de akşam saatlerinde etkisini gösteren şiddetli sağanak yağış, Söke-Aydın kara yolunda Argavlı mevkisinde yoğun su birikintilerine neden oldu. Yağışın yarattığı olumsuz koşullar, maddi hasarlı bir kaza meydana getirdi ve ulaşım tamamen durdu.

Yolda mahsur kalan araçlar, ekiplerin yoğun çabasıyla kurtarıldı. Ancak, su birikintileri nedeniyle kara yolunda ulaşım bir süre tamamen kapatıldı. Polis, jandarma ve belediye ekiplerinin koordineli çabaları sonucunda Söke-Aydın kara yolu, ulaşıma açıldı.

Germencik ilçesine bağlı Ortaklar Mahallesi'nde ise alt geçitte oluşan su birikintisi nedeniyle araç ve yaya geçişi kapatıldı. İlçe genelinde alınan tedbirler ve ekiplerin müdahalesiyle, olası olumsuzluklar en aza indirilmeye çalışıldı.

Vatandaşlar, yağış nedeniyle oluşabilecek ulaşım sıkıntılarına karşı dikkatli olmaları ve yetkililerin yönlendirmelerine uymaları konusunda uyarıldı. Meteorolojik durumun takip edilmesi ve güzergah değişiklikleriyle ilgili güncel bilgilerin dikkate alınması önem taşıyor.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0