BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ AYDIN 1.SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI RIDVAN EŞİN AYDIN'DA DENGELERİ BOZDU!

Büyük Birlik Partisi Aydın 1. sıra Milletvekili Adayı Rıdvan Eşin, Türk, Kürt, Alevi, Sünni, Laz, Çerkez, din, dil, ırk, mezhep ayrımı yapmaksızın halkın sempatisini kazanarak, Aydın halkının vekili olma yolunda ilerliyor.

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ AYDIN 1.SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI RIDVAN EŞİN AYDIN'DA DENGELERİ BOZDU!

Aydın halkının büyük bir sevgisiyle karşılaşan Büyük Birlik Partisi Aydın 1. sıra Milletvekili Adayı Rıdvan Eşin, merkez başta olmak üzere her ilçede yoğun bir kalabalık ile karşılanıyor. Her yaştan kesimin Eşin’e olan sevgisi ve ilgisi, seçimlerde ne kadar fark yaratacağını şimdiden belli etti. Karacasu’daki esnaf ve halk buluşmasında gösterilen ilgi nedeniyle, Eşin yürümekte zorluk çekti. Karacasu’dan görüştüğümüz bazı vatandaşların açıklamaları neredeyse aynı. ‘’Biz Rıdvan Eşin’i çok seviyoruz. Kendisi bizlerin en kötü gününde, en mutlu gününde hep yanımızda oldu. Biz de bu seçim için Allah’ın izniyle kendisine Karacasu’da en çok oyu çıkartacağız. Kendisini Ankara’da görmek bizleri çok mutlu edecek,’’ dediler.

Bir sonraki durağı ise Koçarlı olan Milletvekili Adayı Eşin’in değişmeyen tek olayı ise insanların sevgisi ve destekleri idi. Kendisini karşılayan insanların dertlerini tek tek dinleyen Eşin, özellikle gençlerle sohbet edip sorunlarını dinlemesi vatandaşlar tarafından büyük takdir gördü. Kısa bir zaman içinde Aydın’ın gezilmedik yerini bırakmayacağını belli eden Eşin’in bir sonraki durağı Çine oldu. Burada da esnafların sorunları başta olmak üzere halkın dertlerini ve sorunlarını dinleyen Eşin’e yoğun bir sevgi gösterisi vardı. Her ilçedeki hastanelerde yatan hastalara geçmiş olsun dileklerini iletmek için giden ve huzur evindeki yaşlılarımızı ziyaret eden Eşin, okullara da giderek mümkün olduğunca gençlerle bir araya geliyor, onlarla sohbet ediyor.

Gezdiği ilçelerde, özellikle halk pazarlarına gidip pazarcı esnafın da dertleriyle birebir ilgilenmeyi de eksik etmezken pazardaki halk ile de bizzat görüşlerini dinlemesi, halk tarafından saygıyla karşılanıyor. Çine’de görüştüğümüz Osman Bey, ‘’Rıdvan Eşin’i uzun yıllardır tanırım. Kendisi çok iyi biri… Birçok insana iş imkanı sunuyor olması, yardım isteyen herkese elinden geldiğince yardım ediyor olması bizleri çok mutlu ediyor. Bizler, bizim sorunlarımızı kendi sorunu gibi yardım edecek Milletvekili istiyoruz. Öyle sadece seçimden seçime gelecek, bizlerden oy isteyecek insanları görmek istemiyoruz. Onun için oyum Rıdvan Eşin’e olacak,’’ dedi.

Zaten adaylık açıklamasından belliydi Aydın’da siyaseti altüst edeceği. Miting havasında adaylık açıklaması yaptı. Binlerce vatandaşın katılım sağlaması, ona bu denli desteğin olacağını ilk günden belli etti. Yaptığımız görüşmeler ve takip ettiğimiz kadarıyla kişi bazında Rıdvan Eşin, Aydın’da en çok oyu alacak gibi. Sıkılmadık el bırakmayacağını söyleyen Eşin, söylediği sözü yerine getiriyor ve din, dil, ırk, mezhep ayrımı yapmaksızın bir tek sıkılmayan el kalmayana kadar çalışacağını belli ediyor.

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0