PAZARCI İSYAN ETTİ, ALP SÖZ VERDİ!

Kapalı Pazaryerini ziyaret eden İYİ Parti Kuşadası Belediye Başkan Adayı Behçet Alp, Pazar esnaflarının mevcut belediye yönetiminden şikayetleriyle karşılaştı. Alp göreve gelir gelmez pazarcı esnafının sorunlarını çözeceğine söz verdi.

PAZARCI İSYAN ETTİ, ALP SÖZ VERDİ!

Seçim gezileri kapsamında Kapalı Pazaryeri’ni ziyaret eden İYİ Parti Kuşadası Belediye Başkan Adayı Behçet Alp, pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. İYİ Parti İlçe Başkanı Müge Başakçı, meclis üyeleri ve çok sayıda partilinin eşlik ettiği Alp esnaf ve vatandaşlardan destek istedi.
KİRALAR 3 KAT ARTTI
İYİ Parti Adayı Behçet Alp’i karşısında gören esnaflar mevcut yönetimden şikayetlerini dile getirdi. Son meclis kararıyla pazaryeri kirasının yaklaşık 3 kat artırılmasından şikayetçi olan pazarcı esnafı, kazançlarının kirayı ödemeye yetmediğinden yakındı. 
“BELEDİYE TİCARETHANE DEĞİL KAMU KURULUŞUDUR”
Göreve geldiklerinde pazarcı esnafının sorunlarını çözeceğini söyleyen Alp, “Ekonomik şartlar elbette hepimizi zorluyor. Fakat belediyenin görevi para kazanmak değil, halkın yaşamını kolaylaştırmak olmalıdır. Belediye ticarethane değil kamu kuruluşudur. Belediyeyi rant kapısı gibi gören zihniyete 31 Mart günü veda edeceğiz ve hak ettiğimiz hizmeti almaya başlayacağız. Söz veriyorum, göreve geldiğimizde pazarcı esnafımızın sorunlarını bir an önce çözeceğiz.” dedi. 

What's Your Reaction?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0